-
ایجاد یک منوی اصلی با نام متفاوت
با سلام
من لازم دارم توی سایتم 5 تا منوی جداگانه داشته باشم (در واقع دسته بندی منو داشته باشم) از ماژول منوی اصلی که کپی میگیرم نامش رو میشه تغییر بدم ولی موقعی که می خوام یک مطلب رو بذارم توی اون منو می بینم چندتا منو با یک نام لیست میشه که نمیشه خوب مدیریتش کرد. چه جوری میشه نام منو رو هم تو اینجا تغییر داد . یا اگه ماژول دیکه هست که میشه نصب کنیم به من بگید .
ممنون

uui.ir/show-image.php?id=567320b933047011533e7177795b2790
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-09-2009 05:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ایجاد یک منوی اصلی با نام متفاوت
سلام
نیازی به کپی کردن ماژول نیست!!!!
شما برای این موارد باید از مدیریت منو اقدام کنید و یک منوی جدید ایجاد کنید، سپس یک ماژول جدید ایجاد میشود و میتونید اون ماژول رو در موقعیت مورد نظر منتشر کنید.
منوها هم مجزا مدیریت خواهند شد. یعنی منوی اصلی که الان هست که هیچی باید باشه چون منوی خاصی هست.
منویی که جدید میسازید لینکهای داخلش از لینکهای داخل منوی اصلی مجزا هستند و در یک ماژول دیگه هم نمایش داده میشن.
راهنمای صفحه مدیریت منو رو میتونید در ذیل مطالعه نمایید:
در مامبو برای نمایش مطالب نیاز به ایجاد منو است. منو میتواند از بخش، مجموعه ، آیتمهای محتوا ، کامپوننتها و یا لینکهای خارجی تشکیل شود. این لینکها از آیتمهای منو فرا خوانده میشوند. هر منو برای شناسایی در مامبو نیازمند یک نام است. یک منو تنها زمانی در سایت نمایش داده میشود که ماژول منوی اصلی منتشر شده باشد. یک منو میتواند در چند موقعیت مختلف ماژول نمایش داده شود.
جزئیات :
* نام منو : برای ویرایش نام منو بر روی نام مورد نظر خود کلیک کنید. این نام یک عنوان معین برای منوی شما میباشد.
* آیتمهای منو: بمنظور ویرایش آیتمهای منوی مورد نظر خود بر روی آیکن مربوطه کلیک کنید.
* #منتشر شده: تعداد منوهای منتشر شده در منو ی مورد نظر را مشاهده نمایید.
* #منتشر نشده: تعداد منوهای منتشر نشده در منوی مورد نظر را مشاهده نمایید.
* #بازیافت شده: تعداد منوهای موجود در سطل بازیافت که مربوط به منوی مربوطه، بودهاند را نمایش میدهد.
* #ماژولها: تعداد ماژولهای مرتبط با منو را نمایش میدهد.
این ترجمه فارسی تحت امتیاز مامبولرن منتشر خواهد شد. هرگونه استفاده تجاری از این ترجمه غیر قانونی است.
یا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)