من چطوری از کد جاوا اسکریپت در مامبو استفاده کنم؟ کد ها را در کجا باید کپی کنم؟

من چطوری از کد جاوا اسکریپت در مامبو استفاده کنم؟ کد ها را در کجا باید کپی کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
باید در فایل Index.php در قالب و یا
در مدیریت مامبو یک ماژول در بخش ماژول های کاربری بسازید و در ادیتور ظاهر شده دکمه html رو بزنید و کد رو اونجا paste کنید و بعد منتشر کنید
دوستان عزیز م ناین کار رو کرده بودم قبلا ولی چون کد اسکریپت رو نمی شناسه مامبو ادیتورش کدها رو نمیتونه بفهمه و کارایی کد اسکریپت از بین میره.
من این مشکل رو چطوری حل کنم ؟ البته من از کد قالب php درج م یکنم ولی می خوام به صورت یه ماژول باشه.
به طور مثال این کد را اگر در ادیتور وارد کنید میبینید که اصلا نمی تونه کامپایل کنه و کد ها رو تشخیص بده.
ممنونم.کد:<form style="border:1px solid #ccc;padding:3px;text-align:center;" action="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open('[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return true"><p>اگر می خواهید از آخرین اخبار و مطالب درج شده در سایت مطلع گردید ایمیل خود را در کادر پایین وارد نمایید</p><p><input type="text" style="width:140px" name="email"/></p><input type="hidden" value="BizimTemplates" name="uri"/><input type="hidden" name="loc" value="en_US"/><input type="submit" value="عضویت" /></form>
البته این کدی که شما اینجا وارد کردید اصلا نه کد جاوا هست! نه کد جاوا اسکریپت!
برای رفع مشکل قبل از قراردادن کدها، ادیتور رو غیرفعال کنید و پس از ذخیره دوباره ادیتور رو به حالت اول برگردونید.
[quote author=سعید link=topic=18665.msg111895#msg111895 date=1249980761]
البته این کدی که شما اینجا وارد کردید اصلا نه کد جاوا هست! نه کد جاوا اسکریپت!
[/quote]
پس شما هم این نظر رو دارید که نه جاوا هست و نه اسکریپت ..... جالبه این کد رو خود feedburner به نام اسکریپت برای copy می گذارد. حالا باید تحقیق کرد که تعریف جامع اسکریپت چیه.
از بابت راهنماییتان متشکرم امتحان می کنم خبر میدم.
دستت درد نکنه آقا سعید .
با غیر فعال کردن ادیتور که کل کامپونت خوابید؟؟ دیگه Box ادیتور نمیاد که من وارد کنم این کدها رو.
مامبوت رو هم غیر فعال و جایگذین کردم با No WYSIWYG Editor بازم نشد.
عزیزم راه حل دیگه ای دارید که من رو راهنمایی بفرمایی ؟ قربانت
سلام
از قسمت تنظیمات کلی ادیتور رو غیر فعال کنید . با این کار هیییچ کامپوننتی به قول شما نمیخوابه ! تنها ادیتور از قسمت ورودی کانتنت و ماژول و .. برداشته میشه و فقط Text area به شما نشون داده میشه
بهترین و ساده ترین راه حل همین مورد هست .
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)