توی مامبو قابلیت تعریف نقش های امنیتی برای کاربران جهت تعیین سطوح دسترسی و ویرایش نداریم؟
من این امکان رو توی دات نت نیوک دیدم که کاربران می توانند با سطح دسترسی خاص از پیش تعیین شده، اقدام به ویرایش و بروزرسانی صفحات خاص کنند.

توی مامبو قابلیت تعریف نقش های امنیتی برای کاربران جهت تعیین سطوح دسترسی و ویرایش نداریم؟
من این امکان رو توی دات نت نیوک دیدم که کاربران می توانند با سطح دسترسی خاص از پیش تعیین شده، اقدام به ویرایش و بروزرسانی صفحات خاص کنند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما می تواانید این کار را هم در مامبو انجام دهید
در بخش مدیریت مامبو شما در قسمت کاربران می توانید به کاربران دسترسی های متفاوت دهید
که هر دسترسی می تواند یک کار خاصی را بیشتر یا کمتر انجام دهد آیا منظور همین است یا چیزی فراتر از این می خواهید ؟
می توانم برای یک کاربر تعیین کنک که مثلا لینکستان یا اخبار یا ... دیگر را ویرایش کند و البته به سایر جاها دسترسی نداشته باشد؟
اگه اینطوره یه توضیحی هم بفرمایید.
سلام
خیر با امکانات پیشفرض مامبو این کار امکان پذیر نیست .
اگر به RoadMap مامبو توجه کنید در ورژن های بعدی این قابلیت اضافه خواهد شد
یا علی
جناب فیروزمندان، این قابلیت توسط تیم مامبولرن اضافه میشه یا توسط خود برنامه نویسان اصلی مامبو؟ (کدام نسخه؟)
و آیا فعلا راه جايگزینی هست؟
توسط خود تیم مامبو اضافه میشه. (توی Road Map رو نگاه کنید) و در ورژنهای بعد از 4.6 (احتمالا 5 )
البته الان هم کامپوننتهای مشابهی موجود هستند که پولی هستند.
با سلام و خسته نباشید.
من به یه همچین سیستمی نیاز دارم.یعنی هر کسی فقط بتونه به محیط کار کنه و نتونه به محیط دیگران دسترسی داشته باشه
مثلا یه منشی کارش خبر فرستادنه نتونه به مطالب قسمت فروش دسترسی داشته باشه
اگه امکان داره بگید چطوری میتونم این کار رو انجام بدم و اگه این کار پولیه چجوری میتونم کامپوننت هارو بخرم.
ممنون
[quote author=hadsern link=topic=2199.msg14060#msg14060 date=1159038860]
با سلام و خسته نباشید.
من به یه همچین سیستمی نیاز دارم.یعنی هر کسی فقط بتونه به محیط کار کنه و نتونه به محیط دیگران دسترسی داشته باشه
مثلا یه منشی کارش خبر فرستادنه نتونه به مطالب قسمت فروش دسترسی داشته باشه
اگه امکان داره بگید چطوری میتونم این کار رو انجام بدم و اگه این کار پولیه چجوری میتونم کامپوننت هارو بخرم.
ممنون
[/quote]
در موزد فروش و اینگونه مسائل شما باید موضعتون رو مشخص کنید.
مامبو یا مثلا یک کامپوننت خاص؟؟
برای خرید میتونید اونها رو از سایتهای سازندشون بخرید! اول مشخص کنید دقیقا چی میخواید تا معرفی بشه.
تیم مامبولرن هم یکی نوشته برای اطلاعات بیشتر با info [at] mambolearn [dot] com تماس بگیرید
علاقه مندی ها (Bookmarks)