-
برداشتن کد درsmf موقع ثبت نام؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان
من رو سایتم فروم smf نصب کردم.و 2 تا مشکل اساسی دارم.البته میدونم که این موضوع ربطی به مامبو نداره .اما اینو خوب میدونم که مدیران انجمن کاملا کارایی این فروم رو بلد هستند و تجربه بیستری نصبت به من دارند.
1- کاربران سایت من به خاطر اون کد امنیتی که موقع ثبت نام نشان داده میشه و باید حتما اون رو وارد کنند،کسی نمیتونه در سایت ثبت نام کنه و همش ارور میده که کد رو اشتباه وارد کردید.من تو تمامی قسمتهای تنظیمات فروم رفتم ولی نتونستم این قسمت رو غیر فعال کنم.اگه امکان داره یه روشی بگید تا بتونم این قسمت رو در موقع ثبت نام حذف کنم.
تصویر مشکل شماره 1: 
2- در فروم smf من موقعی که میخواهم مطلب ارسال کنم بجای دکمه ارسال مطلب این کلمه اومده "برای دیدن موضوع جدید ایجاد شده اینجا را کلیک کنید".من فقط میخوام بدونم این کد در چه فایلی قرار داره تا برم اصلاحش بکنم.
تصویر مشکل شماره2 : 
---------------------------------
ودر آخر هم این رو باید بگم که من از فروم ورژن "SMF 1.1 RC3" استفاده میکنم که آخرین ورژن برنامه است.
---------------------------------
یه مشکل اساسی هم در فایلهای فارسی ساز این فروم پیدا کردم و این مشکل در فایل زبان"Login.persian-utf8.php" و در خط 38 و 41 بود .که این مشکل از ورژن های قبل هم روی این فروم بود که بعد از نصب فروم و اتمام کار وقتی از فروم logout میکردند دیگر کسی حتی خود مدیر نمیتوانست به سایت لاگین کنند و ارور میداد که "به زودی این مشکل برطرف خواهد شد" در صورتی که خبری از درستی و کار کردن نبود.
و برای من سوال بود که گروه فارسی نگار چطور این مشکل رو برطرف نکردند.یعنی اصلا این گروه فایلهایی رو که در سایت اصلی می گذارند رو چک می کنند یا نه!!!!.
یا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-03-2006 08:00 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : برداشتن کد درsmf موقع ثبت نام؟؟؟؟
سلام
برای سوال دوم راه حل اینه
از توی Themes\default\languages فایل index.persian.php را باز کن
عبارت $txt['smf258'] را جستجو کن
متن مورد نظر را به جای متن قبلی وارد کن .
-
-
با سلام
مشکل دوم حل شد.خیلی ممنون.
یا حق
-
-
برای مشکل دوم :
مدیریت
ثبت نام کاربر جدید
تنظیمات
پایین گزینه "نیروی لازم برای رمز عبور شما (?):" یه ":" هستش روبروش یه تسکه اونو بزن Visual Verification غیر فعال میشه!
(درست ترجمه نشده از تیم ترجمه یاران توس)
-
-
با سلام
خیلی ممنون از جواب شما.
رفع مشکل شد.
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)