-
تغییرات قالب
با سلام و خسته نباشید.
من قالب siteground 87 را انتخاب کردم ،حال می خوام نام designer محترم را (البته با اجازه شون) پاک کنم ، ولی نمی دونم کدام قسمت برم. ضمنا هدر قالب هم می خوام عوض کنم.در css آدرس هدر جدیدو گذاشتم (که در image آپلود کردم) اما تغییری نمی کند.
مرا راهنمایی می کنید ؛ضمنا من تاپیک های مربوط را مطالعه کردم اما...
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-12-2009 09:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تغییرات قالب
سلام index قالب را با يه نرم افزار مثل فرانت پيج يا دريم ويوور باز كن و آخر صفحه تغيراتت را بده
-
-
[quote author=behnaz67 link=topic=21089.msg111983#msg111983 date=1250110946]
با سلام و خسته نباشید.
من قالب siteground 87 را انتخاب کردم ،حال می خوام نام designer محترم را (البته با اجازه شون) پاک کنم ، ولی نمی دونم کدام قسمت برم. ضمنا هدر قالب هم می خوام عوض کنم.در css آدرس هدر جدیدو گذاشتم (که در image آپلود کردم) اما تغییری نمی کند.
مرا راهنمایی می کنید ؛ضمنا من تاپیک های مربوط را مطالعه کردم اما...
ممنون
[/quote]
سلام برای برداشتن کپی رایت باید فایل fooder رو حذف کنی (ویرایش اون از نظر اخلاقی درست نیست).
برای تغییر هدر سایت اول اون رو ذخیره کن روی سیستم و با همون نام هر تغییری که می خوای روی اون اعمال کن سپس فایل اصلی هدر رو از روی هاست پاک کن و بعد فایلی که تغییر دادی رو آپلود کن.
یاحق
-
-
سلام.ممنون از پاسخ گویی
من که نمی خوام کپی رایتو ویرایش کنم،فقط می خوام نباشه.همین
ضمنا متوجه تغییر هدر نشدم،واضح تر بگید. منظور از فایل اصلی هدر ،همون تصویر هدر است.که من این کار را کردم ولی هیچ هدری در قالب نمی یاد.
-
-
سلام
برای تغییر نوشته فوتر میتونید فایل includes/footer.php رو ویرایش کنید.
همچنین فایل index.php رو میتونید ویرایش کنید و اگر این فایل در قالب فراخوانده نشده و بصورت دستی متنی رو نوشته اند آنرا ویرایش کنید.
لینک سایت رو بدید لطفاً تا در مورد هدر توضیح بدیم. فکر میکنم یک نوشته بود که بر روی هدر اضافه شده بود، محمد دهشهری عزیز.
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)