-
کمک در نصب دو CMS باهم
سلام دوستان
من از کاربران قدیمی این فروم هستم اما به دلایلی اکانت اولی من بسته شد و من دوباره همون زمان ها با این نام کاربری وارد سایت شدم اما خیلی خیلی وقته اینجا نمی اومدم
اما حالا خوشحالم دوباره اینجا سر میزنم
بنده سیستم مدیریت محتوای مامبو را در روت نصب کرده ام
از اونجایی که با نصب مامبو در روت، مامبو جلوی نمایش فلدرهای ساخته شده در داخل هاست رو میگیره میخواستم بدونم مثلا من فلدری به نام www . name.com/shop ایجاد کرده ام چطور مامبو به این فلدر کاری نداشته باشه و من مثلا بتونم اسکریپت دیگری داخل این فلدر نصب کنم
یا اگر هم اسکریپتی داخل این فلدر نصب نکردم وقتی آدرس www . name.com/shop , میزنم محنویات داخل این فلدر رو نشون بده
هرچی تو نت گشتم مظلبی در این مورد پیدا نکردم!
مرسی از کمکتون 8) 8)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-17-2009 10:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کمک در نصب دو CMS باهم
سلام - از بازگشت شکوهمند شما خوشحالیم!
دوست عزیز مامبو فقط به پوشه های خودش کار داره، شما 100 تا پوشه جدید بساز و هرکاری خواستی توشون انجام بده. حتی مثلاً توی پوشه های مامبو میتویند پوشه جدید بسازید. بطور مثال administrator/myfolder/yourfolder/otherfolder
اینکه فایلها و پوشه های داخل یک پوشه جدید لیست شود بستگی به تنظیمات هاست شما داره و ارتباطی به مامبو نداره.
یا حق
-
-
پاسخ : کمک در نصب دو CMS باهم
مرسی دوست عزیز
اما من از مامبو استفاده نمیکنم
اصلا حواسم نبود مامبو کاری به فلدرها نداره
الان من دارم از دیتالایف استفاده میکنم که خدا رو شکر راه حلو خودم پیدا کردم
فایل .htaccess مخفی بود و من گنگ شده بودم از قسمت کنترل پنل هاست فایلهای hide رو باز کردم و این فایلو ویرایش کردم و مقدار on رو به off تغییر دادم و مشکلم حل شد O0
مرسی از جوابی که دادی O0
و ممنون از خوش آمد گوییت
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)