چند وقته متوجه شدم در انجمن های smf وقتی یک کاربر تاپیک ایجاد می کند می تواند پاسخ های دیگر کاربران را که در آن تاپیک نظر داده اند عوض کند !
می خوام ببینم چطوری میشه این امکان رو برداشت !
مرسی O0

چند وقته متوجه شدم در انجمن های smf وقتی یک کاربر تاپیک ایجاد می کند می تواند پاسخ های دیگر کاربران را که در آن تاپیک نظر داده اند عوض کند !
مرسی O0
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
وارد مدیریت بشید، مدیریت کاربران \ سطح دسترسی کاربران - از اینجا سطح دسترسی و توانایی های کاربران را مدیریت کنید.
یا حق
خوب اینو که می دونستم ! بخاطر این نمیام تاپیک بزنم ... اون موردی که اون بالا گفتم رو با این بخش نتونستم درست کنم گفتم شاید بشه از جای دیگه درستش کرد !
می شه ؟ >![]()
در دسترسی ها شاید قسمتی رو برای ویرایش پاسخ های تاپیک علامت زدید. مثلا کاربر قادر به ویرایش پاسخ های دیگران به ارسال خودش را داشته باشد.
[quote author=shayan72 link=topic=21176.msg112447#msg112447 date=1250617521]
خوب اینو که می دونستم ! بخاطر این نمیام تاپیک بزنم ... اون موردی که اون بالا گفتم رو با این بخش نتونستم درست کنم گفتم شاید بشه از جای دیگه درستش کرد !
[/quote]
شما در ارسال اولتون نگفته بودید همچنین چیزی رو !!!
دقت کنید :
[quote author=shayan72 link=topic=21176.msg112392#msg112392 date=1250589169]
[/quote]
به هر شکل جواب شما رو سعید، لطف کردن و ارسال کردن. انقدر عصبانیت نداشت دوست عزیز. :angel: در هنگام طرح سوالات خودتون دقت لازم رو داشته باشید تا انقدر عصبانی نشید ;D
یا حق
برای جواباتون ممنونم ! من خیلی هم عصبانی نبودم این شکلکه عصابی نشونم داد ;D
آقا سعید این مورد هم وجود نداشت یعنی از توی بخش سطح دسترسی کاربران نمی شه این مورد رو درست کرد
کسی نمی دونه مشکل کجاست ؟؟ :angel:
سلام
شما دقیقا سطح دسترسی کدوم گروه از کاربرها رو بررسی کردید ؟
یا علی
من همه گروه های کاربری رو پاک کردم خودم دوباره ساختم ! شاید بخاطره همینه !! :-\
شما یک چکی بکنین ببینین این امکان وجود نداره ؟ (که هر کسی که یک تاپیک رو راه می اندازه می تونه پست های بقیه توی اون تاپیک رو ویرایش کنه ! ) بعد اگه اینطوری نبود تنظیمات همون اولین نوع کاربر ( فکر کنم کاربر جدید ) رو به من بگین !!
راستی من همرو کردم دسترسی استاندارد اولیه ...
در ضمن الان مقدار دسترسی مجاز کاربر تازه وارد ( کاربرجدید ) و دیگر کاربران ۳۴ هست !
مرسی![]()
یوزرنیم و پسورد ادمین اس ام اف رو بفرستید بررسی میکنم و دقیقا میگم مشکلتون کجاست !
یا علی
پیغام خصصوصی فرستادم ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)