-
مشکل در تطبیق دیتا بیس سایتی روی سایت دیگر؟؟؟؟؟
*عزیزان
1-دو انجمن دارم و یا داشتم که یکی بدجور ویروسی شد و بعد از مدتی بک آپ هایش هم ویروسی بود و در چندین تاپیک در این ارتباط بحث شده است و بهر حال بک آپ را پاک کرده و دیتا بیسم هم بدرستی بک آپ گرفته نشد و خوب:
الف-خواستم از سایت دیگرم که تقریبا عین همان فوروم بود از بک آپش استفاده کنم ولی 1- نام سایتها متغیر بود و نپذیرفت و بک آپم مشکل یافته است.
**آیا می توان بک آپ سایت دیگری را روی سایت دیگری پیاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نام دیتابیس سایت اول:khososic_forum
نام دیتا بیس سایت دوم:khastarc_asli1
نام اولیه را هرکار می کنم قابل یکی شدن نیست چرا که دیتا بیس سالم که دومیست با پیشوند khastarc است و می خواهم که بازگردانم در قدم اول می گوید که یوزر و پسورد دیتابیسم با هم یکی نیست و خود دیتابیس راهم که برای ویرایش باز می کنم قابل ویرایش نیست اگر امکانپذیر هم بود؟؟///
**شرایط و بسته ها را هم عینا با سایت اول یکی کردم ولی افاقه نکرد.
آیا می شود؟؟؟کاری کرد؟؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-19-2009 05:30 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در تطبیق دیتا بیس سایتی روی سایت دیگر؟؟؟؟؟
سلام
مقاله زیر را مطالعه کنید و با مورد خود تعمیم دهید و از آن استفاده کنید. (شما بهتر است ابتدا دیتابیس قدیمی خودتون رو در لوکال بریزید و از اون اکسپورت بگیرید و از مقاله زیر استفاده کنید.)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
-
-
جناب مهربون عزیز
کارم تا حدودی راه افتاد....ولی نه اساسی........ولی:
مشکل ها:
1-همیشه یک تعداد فایل می ماند و هاست فروش هم گفت دیگر همانها اصلیست ست که در public_html است که پاک شده ولی هنوز چند مگ مانده که هر چی پاک می کنم نمی رود.
و نگاه که کردم بیشتر حجمی که باقی مانده را در cpanel-cache با فایلهای مختلف است که حدود هشت مگ نشان می ده که در disk usage که هر کاری می کنم پاک نمی شه؟؟؟؟؟
دستی هم از داخل منیجر پاک می شه بعضی هاش ولی باز حجماشون کمه ولی در دیسک یوزیج بیشتره و بعدشم احتمال اینکه فایلای اساسیم پاک کنم هست که خود هاستم مشکل ساز بشه.........؟؟؟
راه چیه؟؟؟؟دقیقا کدام فایله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و کدام فولدر؟؟؟
لطف کنین مقالتونو دقیقتر کنین..................................
دوم:اگر کش سی پنل ویروسی باشه و پاک نکنه..........ایا ویروس برقراره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این هاست فروشم می گه واسه فرمت هر سری هاست پنج تومان می گیره که چند باری تا بحال دادم ولی باز این مشکل من حل نشده با اینکه کامپیوترم فرمت کردم و از اول ولی باز بعد چند روز این ویروس می یاد و iframe می سازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و باز روز از نو
می شه اساسی هاست و فرمت کرد و از نو ساخت؟؟؟؟توسط یوزر؟؟؟؟؟
-
-
می شه اساسی هاست و فرمت کرد و از نو ساخت؟؟؟؟توسط یوزر؟؟؟؟؟
واسه کاربر راهی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا نرم افزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از نو؟عین روز اول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
برای برگردوندن هاست به حالت اول کلیه فایل ها و پایگاه داده ها را پاک کنید.
لطفا اینقدر از علامت ؟ استفاده نکنید. اینجوری خواندن متن شما سخت میشه و کسی جواب نمیدهد
موفق باشید
-
-
دوست عزیز، این سوال شما در این تاپیک امکان ادامش نیست! تاپیک سوالش مربوط به چیز دیگه ای هست و شما موردتون چیز دیگری است!
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)