سلام
من تو سایت نتونستم نسخه 10 رو پیدا کنم . رفتم از سایت اصلی دانلود کردم و نصب کردم . بعدش برای اینکه فارسی بشه ، نسخه فارسی ساز که برای ورژن 1.1.7 بود رو استفاده کردم ( کپی کردم ) . اما فارسی نشد . کجای کار مشکل داره ؟

سلام
من تو سایت نتونستم نسخه 10 رو پیدا کنم . رفتم از سایت اصلی دانلود کردم و نصب کردم . بعدش برای اینکه فارسی بشه ، نسخه فارسی ساز که برای ورژن 1.1.7 بود رو استفاده کردم ( کپی کردم ) . اما فارسی نشد . کجای کار مشکل داره ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اسولا باید جواب بده
فایل های languages باید به آدرس : Themes\default\languages کپی بشن و همه فرمت php هستند!
سوال اصلیم این بود که چون من ورژن فارسی سازی که ریختم با ورژن هسته مرکزی نمیخونه ، گفتم شاید مشکل پیش بیاد
سلام
فارسی ساز SMF 1.1.10
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
نه مشکلی پیش نمیاد فارسی ساز سایت خودم 1.1.5 هستش!
دوستان، از آدرس داده شده برای دانلود فارسی ساز آخرین نسخه - ترجمه مامبولرن (پشتیبان معتبر SMF در ایران) استفاده کنید.
یا حق
ممنون . چرا این فایل رو در سایت smflearn.com نذاشتین ؟
چه فرقی میکنه؟! از سایت اصلی بگیرید که خیالتون راحت تره :دی
یا حق
[quote author=mnad link=topic=20988.msg111450#msg111450 date=1249383411]
ممنون . چرا این فایل رو در سایت smflearn.com نذاشتین ؟
[/quote]
سلام
تمام فایلهای موجود در سایت Simplemachines که به زبان فارسی است توسط تیم ما آپلود شده و میتونید مستقیما از این سایت دانلود کنید
یا علی
سلام. یک سوالی داشتم.
فرق بین دو تا بسته فارسی که موجود هست چیه؟؟؟
Persian language files for SMF 1.1.10. با این یکی Persian (UTF-8) language files for SMF 1.1.10.
متشکرم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)