-
توانایی دیدن تاپیک ها
با سلام 
من توی smf دیدم که می تونی یک بخشی رو بگی فقط یکسری می تونن ببیننش و مثلا کاربر معمولی اجازه دیدن اون تاپیک رو نداره !
اما می خوام بدونم نمی شه یک کاری بکنی که تاپیک دیده بشه یعنی مثلا اون تیتر تاپیک دیده بشه اما اگه یک کاربر معمولی روش کلیک کنه بگه مثلا شما اجازه دیدن ندارید ... چون این امکانی که خود smf داره باعث میشه کاربر معمولی اون تاپیک رو نبینه و اصلا فکر کنه همچین تاپیکی وجد نداره !!! 
منتظر راهنمایی های گرمتان هستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-19-2009 09:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : توانایی دیدن تاپیک ها
سلام
سرچ کردم اما مدی که با نسخه 1.1.10 سازگار باشه پیدا نشد .
شما هم بررسی کنید شاید موردی رو از قلم انداختم :
یا علی
-
-
در مورد لینک های دانلود چطور ؟ بسته ای نیست که بشه گفت افرادی که از اینقدر پست کمتر دارند نمی تونند بعضی از لینک ها رو ببینند ...
مرسی
-
-
سلام
در این رابطه نیاز به مد نیست . جزء امکانات پیشفرض اس ام اف هست .
در قسمت مدیریت >> سطح دسترسی کاربران
میتونید ست کنید که گروه مورد نظر "توانایی دیدن و ذخیره فایل های پیوست" رو داشته باشه یا خیر
یا علی
-
-
منظورم فایل های پیوست نبود ! وقتی لینک بزاری توی پستت مثلا robotoos.com بگه که شما نمی تونید لینک را مشاهده کنید ... 
مرسی
-
-
سلام
بارها در این رابطه صحبت شده . حتی این مد در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم منتشر شده !
خواهش میکنم ابتدا جستجو کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
بله این قابلیت رو می دونم ! اینکه فقط اعضا بتونن لینک ها رو ببینن 
من توی پستای قبلیم دارم می گم می خوام مثلا فقط اعضایی که بالای ۳۰ تا پست داشته باشن لینک ها رو ببینن
-
-
مدی با این مشخصات نوشته نشده
شما میتونید مدی که در پست قبل معرفی کردم رو ویرایش کنید و با قابلیت رو به اون اضافه کنید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)