بفرما ببخشيد دير شد
البته اين عكس را من كوتاهش كردم
مي خوام اين كل هدر بشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

بفرما ببخشيد دير شد
البته اين عكس را من كوتاهش كردم
مي خوام اين كل هدر بشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فایل تصویرتون رو با اسم 101 در پوشه images قرار بدید. دقت کنید که پسوند فایل jpg باشد.
حالا در template.css کد زیر را پیدا کنید :
و باکد:div#header { background: transparent url(../images/header_top_middle_shadow_bg.jpg) top left repeat-x; height:242px; }
جایگزین کنید.کد:div#header { background: transparent url(../images/101.jpg) top left repeat-x; height:242px; }
حال فایل index.php رو باز کنید.
کد زیر را در خط 34 الی 48 مشاهده خواهید کرد.
آنرا با کد :کد:<div id="header"> <div id="header_l"> <div id="logo_bg"> <div id="logo"> <a class="logo" href="index.php"><?php echo $GLOBALS['mosConfig_sitename']?></a> <div id="topnews"> </div> </div> <div id="clr"></div> </div> </div> </div> </div>
جایگزین کنید.کد:<div id="header"> <div id="header_l"> <div> <div> <p>&nbsp;</p> <div id="topnews"> </div> </div> <div id="clr"></div> </div> </div> </div> </div>
یا حق
مرسي ولي اين نظم قالب را به هم ميريزه
بله، حق با شماست، در اینترنت اکسپلورر مشکلدار میشد! امان از اینترنت اکسپلورر!
کد رو تغییر دادم. لطفاً دوباره امتحان کنید. این بار چک کردم در آی ای
یا حق
ببخشيد لينك اشتباه شد اينه
[img width=640 height=177]http://www.freezpic.com/pics/153473f353ae8f8157732275731aafcf.JPG[/img]
میشه بفرمایید مشکلش کجاست ؟!
زير عكس را ببينيد
قسمتي كه نوشته home
بعد با اصل قالب مقايسه كنيد
اصلش فرق داره
مشکل خاصی نیست اینکه! خودتون هم میتونستید درستش کنید.
من در کد سی اس اس جدید دقت نکردم و اندازه رو 221 که برابر تصویر شماست قرار دادم که باید 242 میگذاشتم بماند!
خودتان میتونید این تغییر رو انجام بدید تا مشکل حل شود.
(کد بالا تصحیح شد!)
یا حق
با سلام دوباره
کمک می خوام برای تغییر رنگ قسمت های آبی
یعنی هرچی آبی هست به مثلا سبز
سلام
کد رنگ آبی مورد نظر رو پیدا کنید مثلا 434343#
فایل CSS & index.php قالب رو باز کنید و با قابلیت Find Replace all تمام 434343# رو به کد رنگ آبی مورد نظرتون تغییر بدید
ممکنه بعضی از قسمت ها تصویر آبی باشه که باید تصویر مربوطه رو با نرم افزارهایی مثل فتوشاپ به رنگ سبز تغییر بدید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)