سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16

موضوع: آموزش و درک درست بخش ها -مجموعه ها - ماژول ها و منوها در م

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : آموزش و درک درست بخش ها -مجموعه ها - ماژول ها و منو

من میرم و با منوی های مامبو کار میکنم تا ببینم چی میشه و خدا چی میخواد ! اگه مشکلی بود تو همین تاپیک میگم ! مرثی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

با سلام خدمت دوستان...
    پس از گفته "پسر مهربون" با منوها يک کم کار کردم ولي يک جا برام علامت سوال پيش اومد !و اون اينه که وقتي منويي ساختم و روي منوي مربوطه رفتم و گزينه "جديد" رو انتخاب کردم بايد بايد مطابق شکل زير يکي از اينها رو انتخاب کنم و سوال من اينه که بايد کدوم رو انتخاب کنم که بتونم بخش ها و مجموعه ها رو تو منويي که ساختم تو همه صفحات نمايش بدم/با تشکر از همه دوستان

با سلام خدمت دوستان
    من يک قالب از سايت پارس جوملا دانلود کردم و رنگ هاي منوها و هدر رو تغيير دادم ولي تو چند تا مشکل دارم که به صورت سوال تو شکل نشون دادند دوستان اگه لطف کنند و کمک کنند ممنون ميشم
    سوال1 : اين 2 تا خط نازک جزو کدوم قسمت پوشه تصاوير ميشوند چون من هر چي گشتم پيدا نکردم !! اگه کمک کنيد ممنون ميشم(چطوري ميتوتم اين 2 تا رو با بقيه همرنگ كنم؟
    سوال 2 : اون ساعت کوچيک و نوشته صحفه اصلي رو چجوري ميشه پاک کرد ؟ تو كدوم فايل بايد برم که تغيير بدم يا پاک کنم يا اندازش رو تغيير بدم؟
    با تشکر از تمام دوستان

[img width=640 height=146]http://www.mihanupload.com/images/n6zf0szrdvrd4zds5th.gif[/img]

با سلام خدمت دوستان
    تو همين قالبي که تو بالا گقتم از سايت پارس جوملا گرفتم يک سري نوشته هاي از سازنده قالب است که در شکل زير با رنگ زرد هاي لايت کردم اين نوشته هم در پايين منوي لوگين هست هم در فوتر چطوري ميشه پاکش کرد ؟
    البته من پاکش کردم ولي دو تا جاي کوچيک ازش باقي مونده که با فلش مشخص کردم چطوري ميتونم اونها رو هم پاک کنم ؟؟
    با تشکر

[img width=640 height=129]http://www.mihanupload.com/images/zw7y2nalj9is55wiwct5.gif[/img]

بعد از پاك كردن فقط اين قسمتي كه با فلش مشخص پاك نميشه !

با تشكر از تمام دوستاني كه به سوالات بنده جواب ميدهند يادآوري كنم كه هر تاپيكي كه ساختم جواب بديد (چون واقعا باهاش مشكل دارم) منظورم اينه كه اين نشه كه يك تاپيك رو جواب بديد و تاپيك هاي قبلي و سوالهاي قبلي فراموش بشه ! O0

با تشكر از همه !

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : آموزش و درک درست بخش ها -مجموعه ها - ماژ 

دوست عزیز! لطفاً به قوانین احترام بگذارید!

5) لطفاً در هنگام مطرح کردن سوالات خود ، انجمن مناسب را انتخاب نمایید و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهای نامتناسب با سوالتان خودداری نمایید.

6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .

16 ) اینجا انجمن آموزش تخصصی مامبو میباشد !!! لطفا سوالهایی که به مامبو مربوط نمیشوند را در انجمن مطرح نکنید . در صورت مشاهده بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف خواهد شد

17 ) مدیران انجمن موظف به پاسخگویی سوالات ارسال شده به پیغام خصوص خود نیستند.

20 ) انجمن‌های مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت می‌کند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمن‌ها و مدیران سایت نخواهد بود.

21 ) سعی کنید پیش از پرسیدن سوال، مقداری در انجمن جستجو کنید. ممکن است پاسخ سوال شما قبلا در انجمن موجود باشد. به احتمال قوی، با این روش سریعتر به پاسخ خود خواهید رسید. در صورت امکان سوال خود را در ادامه عناوین موجود بپرسید.

با خواندن این قوانین شما مسئولیت رفتار و ارسالهای خود را در سایت به عهده خواهید گرفت. در صورتی که به قوانین ذکر شده عمل نکنید به صلاح دید مدیران انجمن عضویت شما در سایت لغو خواهد شد. اجرای این قوانین به خواست بسیاری از افراد و به خصوص به لحاظ راحتی تمامی کاربران ملزوم می باشد.
    شما دارید از جوملا استفاده میکنید و در انجمن مامبولرن که تمامی مطالب آموزشیش مربوط به مامبو هست دارید استفاده میکنید! پیشنهاد میکنم فعلاً کتاب آموزش جوملا که توسط یکی از دوستان ما نوشته شده را مطالعه نمایید. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    همچنین سوالات مربوط به جوملا را در همان سایت دنبال کنید، فعلاً مامبولرن پشتیبانی از جوملا را آغاز نکرده است، در آینده از جوملا پشتیبانی رسمی خواهیم داشت.

لطفاً از ارسال، پست های اسپم گونه خودداری نمایید.

یا حق

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)