درود خدمت اساتید محترم !
بنده هر چی ایتم در main menu انتشار میدم فقط 4 تای اولی نمایش داده می شوند و بقیه رو نشون نمیده
قبلا از راهنمایی شما سپاسگزارم

درود خدمت اساتید محترم !
بنده هر چی ایتم در main menu انتشار میدم فقط 4 تای اولی نمایش داده می شوند و بقیه رو نشون نمیده
قبلا از راهنمایی شما سپاسگزارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید
لینک سایت و تصویری از مشکل رو میشه اینجا قرار بدید ؟
یا علی
درود
و تشکر از شما جناب فیروزمندان
مثلا بنده در منوی mainmnue موارد زیر رو منتشر کردم:
1-خانه 2- سفرهای من3- عکسها 4- ویدیوها 5 -تماس با من6- دروباره من
بعد وقتی وارد بخش کاربری سایت میشیم فقط نوشته 4 ایتم اول یعنی :
[size=15pt]خانه ،سفرهای من،عکسها،ویدیوها[/size] نمایش داده میشوند و اثری از تماس با من و درباره ی من نیست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سپاس دوباره
چک کلی رو انجام بدید.
سپس در منوی mainmenu دقت کنید دو آیتم با عدد چینش یکسان وجود نداشته باشند.
یا علی
این کار رو هم انجام دادم
هم چک کلی انجام دادم و هم نگاه کردم ولی همه ی ایتمها شماره چینششون فرق میکنه
فکر کنم مشکل از قالبه ولی چیزس به ذهنم نمی رسه
از چه قالبی استفاده می کنید؟
سلام
ببینید با قالب پیشفرض مامبو هم همین مشکل رو دارید ؟
یا حق
در پیش فرض که main menu وجود نداره ولی با siteground40 امتحان کردم درست نشون میده
این قسمت مربوط به mainmenu در index قالب هست
همینطور این قسمتها مربوط به CSS قالبکد:<div id="top_menu"> <table cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td > <?php include'menu.php'; ?> </td> </tr> </table> </div>
کد:#top_menu{ background: url(../images/topmenu.jpg) top left no-repeat; width:946px; margin:6px auto 4px auto; padding:0; text-align:right; height:46px; } #top_menu ul { list-style-type:none; margin:0; padding:0 5px; } #top_menu ul li { float: right; margin: 0; padding: 0 1px 0 0; background: transparent url(../images/right_line_bg.jpg) center right no-repeat; } #top_menu li a { font-family: Tahoma, Verdana, sans-serif; font-size: 13px; text-transform: uppercase; float: left; display: block; color: #fff; text-decoration: none; font-weight: bold; line-height: 46px; padding: 0; margin: 0; cursor: pointer; } #top_menu li a:hover { background: url(../images/button_hover.jpg) center right no-repeat; color:#fff; padding:; margin:0; display:block; } #top_menu li a.current span{ background: url(../images/button_hover1.jpg) center right no-repeat; float: left; color:#fff; display:block; } #top_menu li a span { float: left; display: block; height: 46px; padding: 0 20px; margin:0; } #top_menu li a:hover span { display: block; }
در قالب پیش فرض mainmenu وجود داره. منتها با استفاده ماژول پیش فرض نمایش داده میشه.
این موارد چیزی رو مشخص نمی کنه.
منو توسط این فایل لود میشه : menu.php
بسیارخوب
اینم menu.php
کد:<div id="menucenter"> <table cellpadding="0" cellspacing="0" style="margin:0 auto;"> <tr> <td class="menu_m"> <div id="topnavi"> <ul> <?php $item_id = mysql_escape_string( $_GET['Itemid'] ); $qry = "SELECT id, name, link FROM #__menu WHERE menutype='mainmenu' and parent='0' AND access<='$gid' AND sublevel='0' AND published='1' ORDER BY ordering LIMIT 4"; $database->setQuery($qry); $rows = $database->loadObjectList(); foreach($rows as $row) { echo "<li><a href='$row->link&Itemid=$row->id' ".( $row->id == $item_id ? "class='current'" : "" )." ><span>$row->name</span></a></li>"; } ?> </ul> </div> </td> </tr> </table> </div>
علاقه مندی ها (Bookmarks)