-
مشکل در تبدیل قالب جوملا - سایت گراند 39 به قالب مامبو
سلام
من یه قالب جوملا که زمینه نجومی داره رو می خواستم تبدیل به قالب مامبو کنم . بخاطر همین همون عکسها رو برداشتم و شروع کردم از اول با div طراحی کردند. من سه تا div تعریف کردم که هر کدوم دارای 3 تا دایو داخلی است در کل مثل یک جدول 3×3 شد.
با دایو بالایی یا هدر مشکلی ندارم. ولی وقتی عکسی برای بکگراند دایو وسط تعریف می کنم. وقتی مطالب مثلا منوها افزایش طول می دن اون عکس بکگراند کش نمیاد. اصلا تو زمینه دیده نمیشه. نمی دونم مفهوم رو رسوندم یانه. قراره یک صفحه سیاه رنگ پشت نوشته ها بیاد و هر چقدر نوشته ها زیاد میشین اون عکس هم افزایش طول بده مثل آموزشی که برای ساخت استایل گذاشتید.
حالا من نمی دونم چیکار باید بکنم
ممنون میشم کد css ای که باید برای اون دایو نوشته بشه رو بگید
این قالبی که من دارم روش کار می کنم و مشکل دار: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم قالب اصلی جوملا 1.5 : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم بگید مشکلش چیه
علی الحساب مطالب سرجاشون میان ولی عکس پشت مطالب نمیاد
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-23-2009 09:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در تبدیل قالب جوملا - سایت گراند 39 به قالب ما
سلام
دوست من مشکل شما برای تبدیل قالب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ست یا مربوط به DIV Base کردن قالب ؟
اگر مورد اول : قالب مربوط به کدوم نسخه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ست ؟
اگر مورد دوم : آموزش زیر به صورت ساده این موضوع رو آموزش داده :
یا علی
-
-
سلام آقای فیروزمندان
با این حساب که شما می گید مشکل Div BAse کردن قالب هستش و خلاصه مشکل هم اینه که بک گراند دایو محتویات سایت اصطلاحا کش نمیاد . حالا من نمی دونم چطوری کدش رو بزارم تا متوجه بشید. من هم قالب اصلی رو گذاشتم هم قالب نصفه کاره خودم رو اگر بکید خیلی ممنون میشم
-
-
سلام
تبدیل تیبل به دیو خارج از بحث انجمن هست .
با مطالعه آموزش مربوطه شما میتونید این کارو انجام بدید
در صورتی که باز موفق نشدید :
- از فردی که آشنا به این کار هست درخواست کنید براتون انجام بده
- در انجمن هایی که برای این منظور و با این هدف ایجاد شدند مشکلتون رو مطرح کنید .
یا علی
-
-
پاسخ : مشکل در تبدیل قالب جوملا - سایت گراند 39
راستش من خودم با این کار مشلکل ندارم . اینکار رو هم انجام دادم مشکل من فقط در تصویر بک گراند یک دایو هست که باید کش بیاد ولی اینطور نمیشه و گرنه با دایو مشکلی ندارم
اقا مشکل من حل شد. ولی یه مشکل جدید اینکه صفحه اول درست نمایش میده ولی صفحات دیگر رو خراب می کنه مثلا یه صفحه جدولی باشه خراب میشه. حتی جای ستونها عوض میشه
من برای ایکه خیلی وقته به این سوال جواب داده نشده یبار دیگه اینطوری مطرحش کنم
آیا باید برای صفحات اصلی و غیر اصلی(اجبارا) دو نوع صفحه طراحی کنیم.
من اطلاعات سایتم تو صفحه اول درسته ولی در صفحات بعدی درست نیست و دایوها بهم میریزن
-
-
سلام
خیر، نیازی نیست اینکار را انجام دهید. شما باید قالبتون رو استاندارد طراحی کنید تا مشکلاتی اینچنینی پیش نیاد.
یا حق
-
-
منظورتون استاندارد چیه؟ الان داره صفحه اولم رو همونطور که دوست دارم نشون میده ولی تو یکی از صفحه ها که جدول توش هست دایو اخبار به هم میریزه
-
-
آدرس سایت رو لطفاً بدید.
یا حق
-
-
ممنون از اینکه پیگیری می کنی
دارم تو لوکال می سازمش تو اینترنت نیست
یه مشکلی هم دارم اینه که نمی تونم لیست منوها رو راست چین کنم. چون اونا رو با یک کد صدا زدیم حالا چطور می تونیم راست چین یا چپ چین کنیم شون
ممنون
-
-
سلام
میتونید از
کد:
text-align:left;
float:left
استفاده کنید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)