دوستان سلام
من بخش هایی از سایتم رو ویژه اعضا نتظیم کردم و سطح دسترسی اونا رو بالا بردم ولی تو قسمت جستجو ولی کلمه ای رو جستجو میکنم حتی قسمتهایی رو ویژه اعضاست نشون میده و بازدید کننده می تونه به راحتی اونا رو ببینه حتی اگه عضو نشده باشه.
متشکرم

دوستان سلام
من بخش هایی از سایتم رو ویژه اعضا نتظیم کردم و سطح دسترسی اونا رو بالا بردم ولی تو قسمت جستجو ولی کلمه ای رو جستجو میکنم حتی قسمتهایی رو ویژه اعضاست نشون میده و بازدید کننده می تونه به راحتی اونا رو ببینه حتی اگه عضو نشده باشه.
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما مطلب رو محدود کردید یا مجموعه یا بخش ؟ و یا منو ؟
یا علی
من سطح دسترسی مطلب رو Registered قرار دادم تا فقط کسانی که توی سایت عضو هستن بتونن اونو ببینن.
سلام
سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ببینید مطلبی با عنوان "تست moztarzadeh" میبینید ؟ مسلما خیر
در لینک زیر : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به دنبال "moztarzadeh" بگردید . قطعا موردی پیدا نمیشه
حالا با یوزرنیم و پسورد test لاگین کنید . مراحل بالا رو تکرار کنید .
در هر دو حالت شما مطلب رو میبینید
این کار با ست شدن دسترسی این مطلب به "Registered " انجام شده .
یا علی
کاملا درسته!
اگه سطح دسترسی منو رو"Registered" قرار بدیم ولی سطح دسترسی خود مطالب داخل منو "publish" باشه توی جستوجو مطالب نشون داده میشن؟
بله. مطالب نمایش داده میشن ، فقط دسترسی به اون منو محدود به کاربران ثبت نام شده ، میشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)