سایت ایده پردازان اولین تجربه مامبویی من
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوشحال می شم نظرات شما را در خصوص سایت بدونم

سایت ایده پردازان اولین تجربه مامبویی من
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوشحال می شم نظرات شما را در خصوص سایت بدونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
سایت متفاوت و جالبی است برای اولین تجربه مامبویی خوبه.
فقط چند تا اشکال کوچیک توی قالبتون و جود داره ، این قالب رو خودتون ایجاد کردید یا خیر؟
ضمنا مطالعه مطالب زیر به بهتر شدن سایتتون به شما کمک میکنه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو هم مطالعه کنید.
آره تمام قالب رو و همین طور theme هایی که برای صفحات داخلی وجود داره رو خودم طراحی کردم
خیلی خوشحال می شم اکه راهنماییم کنی تا آن مشکلات رو هم برطرف کنم در ضمن چون من اشراف کامل نداشتم به ماژول ها موچود مامبو نمی دونم که از بهترین گزینه ها استفاده کردم یا خیر؟
نکته ای که بارها و بارها به اون اشاره کردیم، این هست که برای امنیت بیشتر روی پوشه مدیریت پسورد بگذارید.
همچنین مطالعه [url=http://wiki.mambolearn.com/index.php/%D8%B1%D8%A7%D9%87_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%D9%81 %D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4_%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C% D8%AA_%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A8%D9%88]راه های افزایش امنیت مامبوج/url] به شما در بالاتربردن امنیت سایت کمک می کنه.
اگه موارد و معایبی در خصوص طراحی هم به ذهنتون می رسه ممنون می شم اگه بهش اشاره کنید
در css و استایل های داخلی مشکلات زیادی دیده میشه. همچنین یکی دو خطا در جاوا اسکریپت دیده میشه.
می شه مواردی که به ذهنتون می رسه رو به طور مشخص برایم لیست کنید تا آن جایی که از دستم بر می آید ، مشکلات را حل کنم
ذکر همه موارد از فرصت و حوصله من و از حیطه تخصصی انجمن خارج هست.
اما چند نمونه رو مثال می زنم:
فایل template_css.css :
فایل index.php :کد:Line 169 : background-position:left,top; Line 175: height:20; Line 179: bottom: right; Line 203: font-weigtable.moduletable_menu { Line 555: padding: 10x 0px 100px 10px; Line 798: border-bottom: Line: 811: color:d1d1d1; Line 1202: font-family: tahoma, Arial, Helvetica, ; sans-serif; Line 1218: text-transform: margin-top:15px;
و ...کد:Line 221: style="width: 650" Line 168: <tr width="467" height=>
ممنون مواردی که بهش اشاره کردی رو تصحیح کردم
علاقه مندی ها (Bookmarks)