سلام مي خواستم اگه كسي كتابي خوب در زمينه css و html چه فارسي و چه انگليسي ميشناسه معرفي كنه
من بخرم
كتابي باشه كه درست درمون ياد بده
حالا اگه چند تا كتاب هم باشه مسئله اي نيست

سلام مي خواستم اگه كسي كتابي خوب در زمينه css و html چه فارسي و چه انگليسي ميشناسه معرفي كنه
من بخرم
كتابي باشه كه درست درمون ياد بده
حالا اگه چند تا كتاب هم باشه مسئله اي نيست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برای html شما میتونید به سایت html.ir مراجعه کنید. و برای css هم پیشنهاد من به شما تجربی هست و هرجا که لازم شد از سایت w3schools.com/css/ استفاده کنید.
کتاب های فارسی هم موجود هستند در این رابطه که تفاوتی با سایتهایی که معرفی کردم نمیکنند.
یا حق
کتاب 101 ترفند CSS هست که مترجم عزیز آقای امیر عباس عبدالعلی این کتاب رو ترجمه کردند .
دریافت کتاب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - حجم : 1مگابایت
توجه: هرچند توصیه میشه برای حمایت از صاحب اثر کتاب اصلی رو خریداری کنید ، اما این فایل کل کتاب نیست ! و فقط بخشی از کتاب هست که با اجازه صاحب اثر منتشر شده .
این کتاب خود آموز نیست و قبل از مطالعه باید آشنایی نسبی با CSS و HTML داشته باشید .
ضمن این که w3schools.com هم مرجع متعبری هست .
علاوه بر کتابی که جناب سعید معرفی کردن:
مرجع کامل css. نویسنده: بهروز راد
کتاب 101 نکته و ترفند در طراحی وب رو خودم خوندم و کتاب خوبی بوده. کتاب مرجع کامل css هم کتاب خیلی خوبیه.
در مورد کتاب انگلیسی هم اکثر کتاب ها خوبن، اما به عنوان پیشنهاد می تونی از کتاب های دو انتشارات wrox و Apress استفاده کنی.
مرسي از همه
ايران گير مياد ؟؟در مورد کتاب انگلیسی هم اکثر کتاب ها خوبن، اما به عنوان پیشنهاد می تونی از کتاب های دو انتشارات wrox و Apress استفاده کنی
آدرس ميشه بديد ؟؟
چرا که نه. نمایشگاه کتاب امسال رو نبودم، اما معمولا در نمایشگاه کتاب میشه به یک چیزایی دست یافت، به شرط اینکه بودجه مدد کنه !
آدرس: تهران - انقلاب
پولش مهم نيست متاب فروشي academy هست تو انقلاب اون داره ؟؟به شرط اینکه بودجه مدد کنه !
اگر پولش براتون مهم نیست، یه پیک موتوری بگیرید و بگید براتون پیدا کنه و بخره و بیاره تحویلتون بده. (یا اینکه تلفنی با کتاب فروشی ها در تماس باشید تا براتون پیک کنن. در هر صورت اینجا جای این مباحث و آدرس دادن و گرفتن نیست!)
یا حق
این سایت هم یک راهنمای بسیار عالی در زمینه HTML و CSS هستش:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)