سلام دوستان
من یه سوال داشتم
من میخواستم ببینم آیا این امکان وجود داره که در مامبو ما طوری تعریف کنیم که برای صفحه اصلی یک قالب نشون داده شود و برای صفحات زیر مجموعه (همه صفحات به جز صفحه اصلی)یه قالب دیگه؟؟؟

سلام دوستان
من یه سوال داشتم
من میخواستم ببینم آیا این امکان وجود داره که در مامبو ما طوری تعریف کنیم که برای صفحه اصلی یک قالب نشون داده شود و برای صفحات زیر مجموعه (همه صفحات به جز صفحه اصلی)یه قالب دیگه؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بله. این امکان در مدیریت قالبها با عنوان قالب پیشفرض و اختصاصی هست.
قالبی که عمومی هست رو پیشفرض قرار بدید و قالب مختص به صفحه اصلی رو اختصاصی کنید.
به این منظور میتونید در ویکی مطالبی رو یافت کنید. (رده مدیریت \ مدیریت قالب)
یا حق
دوست عزیز
اینی که شما فرمودید تنها قالب رو برای آیتم های منو ها اختصاصی می کنه حال آنکه به دلیل وجود منو های آبشاری این منوها رو جزء آیتم منوها نمیدونه
در صورتیکه من می خوام برای صفحه اول تنها از یک قالب و برای صفحات دیگه از یک قالب دیگه استفاده شه.
ممنون میشم راهنمائی بفرمایئد
شما فقط باید این کار رو انجام بدی ... ببین : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن منو آبشاری مگه یه منبع نداره ؟ باید براش تعریف کنی که منبع منو ها کجا باشه ... یا منو اصلی یا بالا و یا ...
من منظورتون رو در مورد یه منبع متوجه نشدم
در ثانی بنده گفتم تنها 3 یا 4 تا از آیتم هایئی که در منوی اصلی وجود داره رو نشون میده و باقی رو نشون نمیده
اینم عکس همون صفحه اس
و اینم عکس منوی اصلی امه
ممنون میشم راهنمائی ام بفرمائید
علاقه مندی ها (Bookmarks)