سلام

اگر دقت کنید در قانون مربوطه نوشته شده "استفاده تبلیغاتی "

ما مشکلی در رابطه با توضیح در رابطه با مامبوسرور نداریم .

اگر سوال خاصی دارید بفرمایید

معمولا مدیر سورو زمانی Safe mode رو فعال میکنه که از تنظیمات دستی خیلی از موارد عاجز باشه و برای راحتی کار خودش safe mode رو فعال میکنه . جالب هست بدونید safe mode در نسخه PHP 6 کلا از PHP حذف خواهد شد . باید دید اون موقع چنین مدیرانی چه اقدامی انجام میدن

در مامبوسرور تا بحال Safe mode فعال نبوده و فعال نخواهد شد . اقدامات زیادی جهت امنیت سرور و سایت ها لحاظ شده که امنیت رو به صورت چشمگیری افزایش داده هر چند نمیشه هیچ وقت گفت به 100% رسیده ...

در مورد این جمله "و البته حرفهايي درباره هاستهاي سايتهاي CMS و امنيتشان زدند كه حتما به گوش شما خورده است" متاسفانه موردی به گوش من نرسیده اگر توضیح بدید بهتر میتونم پاسخگو باشم .

و در پایان بهتر هست خدمات و ساپورت و کیفیت مامبوسرور رو از کاربرانی بپرسید که هر ساله حتی با بالا بودن هزینه ها باز اقدام به تمدید سرویسشون میکنند .

یک نکته هم در مورد هزینه بالا باید عرض کنم :
ما برای هر سرور با توجه به سخت افزار سرور و performance اون تعداد خاصی سایت روی هر سرور قرار میدیم و سعی میکنیم لود سرور رو پایین نگه داریم که سرویس خوبی به همه سایت ها بدیم پس تعداد سایت کم ===> قیمت بالا ( البته نسبتا بالا ! )

بعضی از همکاران عزیز توجهی به این موضوع ندارند و روی هر سرور تعداد زیادی سایت میزبانی میکنند پس در نتیجه امکان این رو دارند که هاست رو با قیمت های پایین تری در اختیار مشتری قرار بدن

البته این گفته بیانگر این نیست که هر شرکتی قیمت بالا بده خدمات خوبی میده و هر شرکتی قیمت پایین ، خدمات ضعیف ! من فقط سیاست کاری خودمون رو در بالا شرح دادم

یا علی