از راهنماييتون بسيار متشكرم . جواب بيشتر سوالاتم را گرفتم .

[quote author=فیروزمندان link=topic=21435.msg113551#msg113551 date=1251746792]
سلام
اگر دقت کنید در قانون مربوطه نوشته شده "استفاده تبلیغاتی "
ما مشکلی در رابطه با توضیح در رابطه با مامبوسرور نداریم .
[/quote]
مديريت هاست مامبو سرور به عهده چه كسي است . يعني ميخوام بدونم از نظر فني چطوره . ( البته قصد جسارت به كسي نيست فقط سواله )

پشتيباني فني و پاسخگويي به چه صورت است ؟ آنلاين ، آفلاين با ايميل و . . . ، تلفني ( چون با مدير هاست قبلي تلفني در ارتباط بودم سوال كردم )
امنيت يك ساختار و اساسي داره كه در هاستهاي مختلف اون رو كم و زياد ميكنند. مثلا هاستهاي لينوكس از يك روش و هاستهاي ويندوز از روش و ساختار ديگري استفاده ميكنند .
با توجه به مساله فوق ،‌ امنيت مامبو سرور چگونه است ؟‌

كنجكاوي : چرا مامبو سرور حاضر نيست قيمتهايش را سالانه كاهش دهد ؟ يكي از علل رنجش بنده از مامبو سرور همين قضيه مشتري نداري !‌ است .

معمولا مدیر سورو زمانی Safe mode رو فعال میکنه که از تنظیمات دستی خیلی از موارد عاجز باشه و برای راحتی کار خودش safe mode رو فعال میکنه . جالب هست بدونید safe mode در نسخه PHP 6 کلا از PHP حذف خواهد شد . باید دید اون موقع چنین مدیرانی چه اقدامی انجام میدن

در مامبوسرور تا بحال Safe mode فعال نبوده و فعال نخواهد شد . اقدامات زیادی جهت امنیت سرور و سایت ها لحاظ شده که امنیت رو به صورت چشمگیری افزایش داده هر چند نمیشه هیچ وقت گفت به 100% رسیده ...

در مورد این جمله "و البته حرفهايي درباره هاستهاي سايتهاي CMS و امنيتشان زدند كه حتما به گوش شما خورده است" متاسفانه موردی به گوش من نرسیده اگر توضیح بدید بهتر میتونم پاسخگو باشم .

و در پایان بهتر هست خدمات و ساپورت و کیفیت مامبوسرور رو از کاربرانی بپرسید که هر ساله حتی با بالا بودن هزینه ها باز اقدام به تمدید سرویسشون میکنند .

یک نکته هم در مورد هزینه بالا باید عرض کنم :
ما برای هر سرور با توجه به سخت افزار سرور و performance اون تعداد خاصی سایت روی هر سرور قرار میدیم و سعی میکنیم لود سرور رو پایین نگه داریم که سرویس خوبی به همه سایت ها بدیم پس تعداد سایت کم ===> قیمت بالا ( البته نسبتا بالا ! )
بعضی از همکاران عزیز توجهی به این موضوع ندارند و روی هر سرور تعداد زیادی سایت میزبانی میکنند پس در نتیجه امکان این رو دارند که هاست رو با قیمت های پایین تری در اختیار مشتری قرار بدن
[/quote]

اتفاقا يكي از سوالاتم ،‌ بحث سرعت لود بود كه با توضيح شما به جوابم رسيدم

البته این گفته بیانگر این نیست که هر شرکتی قیمت بالا بده خدمات خوبی میده و هر شرکتی قیمت پایین ، خدمات ضعیف ! من فقط سیاست کاری خودمون رو در بالا شرح دادم

[/quote]

كاش در يك سايت ديگه يا فروم ديگه يا در انجمن مامبولرن ميشد امكانات هاستها را با هم مقايسه كرد تا مديران سايتها بتونند حق انتخاب داشته باشند و از سردرگمي دربيان .

به هر حال اگر دوستاني از هاستي استفاده ميكنند كه امنيت ، سرعت ، قيمت ، پشتيباني مناسبي دارند دريغ نفرمايند. ( تا زماني كه جناب فيروزمندان اجازه نداده اند ، خصوصي بفرستيد لطفا )