سلام
تمام موارد فنی مستقیما توسط خود من انجام میشه .
پشتیبانی از طریق تلفن و تیکت امکان پذیر هست .
شاید این موضوع نظر شما باشه که امنیت همیشه یک ساختار و اساس داره اما نظر من دقیقا مخالف این نظر هست .امنيت يك ساختار و اساسي داره كه در هاستهاي مختلف اون رو كم و زياد ميكنند. مثلا هاستهاي لينوكس از يك روش و هاستهاي ويندوز از روش و ساختار ديگري استفاده ميكنند .
با توجه به مساله فوق ، امنيت مامبو سرور چگونه است ؟
امنیت به موارد خیلی زیادی بستگی داره . در مورد امنیت و نحوه کانفیگ ما نظر شما رو به چند نکته جلب میکنم :
- در مدت 4 سال فعالیت مامبولرن و مامبوسرور تا بحال سایت های ما هک نشدند و البته سرور
- در هفته گذشته 3 باگ private جدید منتشر شد که میشه گفت 99% سرور هایی که از Apache - php - cpanel استفاده میکنند این باگ رو دارند اما در مامبوسرور شاهد چنین باگهایی نیستیم. (
-کرنل - آپاچی - PHP - MySQL - Cpanel و ... همیشه آخرین نسخه Stable هستند .
و ...
( اما با تمام این صحبت ها نمیتونیم امنیت رو 100% تضمین کنیم )
چون همواره امکانات سرور - سخت افزار سرور و .. رو ارتقا میدیم و این موضوع برای ما هزینه در بر داره . همچنین تاپیک قبل بنده رو بخونید . ما روی هر سرور تعداد محدودی سایت هاست میکنیم پس با بالا رفتن تعداد مشتری ها هزینه های ما کاهش پیدا نمیکنه !كنجكاوي : چرا مامبو سرور حاضر نيست قيمتهايش را سالانه كاهش دهد ؟ يكي از علل رنجش بنده از مامبو سرور همين قضيه مشتري نداري ! است .
در مورد مشتری نداری !!! فکر کنم منظور شما مشتری مداری است ! ممنون میشم در مورد مفهوم مشتری مداری توضیح بدید . فکر میکنم شما این مفهوم رو در قیمت پایین میدونید !
در علم مدیریت مشتری مداری به این صورت تعریف میشه :
مشتری مداری فرآیندی است شامل :
طرح ریزی برای شنیدن صدای مشتری ===> جمع بندی صدای مشتری ====> صدای مشتری را درک کنید ====> نهادینه کردن صدای مشتری
که در این مورد ما حد اکثر سعیمون رو کردیم و میکنیم .
یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)