دوست عزیز ! اینچنین به نظر میاد که شما تا بحال با هاستها کار نکردید !

شما در آدرستون https وارد کردید که این ssl هست و یک سوال امنیتی از شما اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس خواهند داشت! (ضمن اینکه شما در httpsdoc فایل نریختید و بلکه در httpdoc فایلهاتون رو قرار دادید!

خطای not found زمانی به شما نمایش داده میشه که فایلی جهت نمایش نباشه ! شما در پوشه ای که آدرسش رو میدید فایلی نریختید و یا اینکه اصلاً پوشه موجود نیست و آدرس یک آدرس بی معناست ! (در هنگام نوشتن آدرس صفحه مورد نظر خود دقت کنید!)

پیشنهاد میکنم یک تماس با پشتیبانی هاستتون بگیرید و درخواست کنید مسائل ابتدایی استفاده از هاست رو براتون توضیح بدن (وظیفه ای ندارن، اما شاید این لطف رو بکنن در حقتون)

اگر هم نتونید این موارد را یاد بگیرید، باید یا از شخصی درخواست کنید یا اینکه کمی تلاش کنید و این موارد خیلی ساده رو یاد بگیرید.

یا حق