باسلام

اصولا در طراحی لوگو از روشهای مختلفی استفاده میشه.بعضی از لوگوها براساس شرح وظایف و خدمات طراحی میشه مثل شرکت هواپیمایی هما یا اسمان که در برگیرنده یک پرنده یا سیمرغ در حال پرواز می باشد.

حالت دیگر طراحی لوگو در واقع لوگو تایپ هست مثل شرکت اوبی،سونی،ال جی و... که با استفاده از اسم شرکت ،لوگو را طراحی می کنند.
انتخاب اینها بیشتر برمی گرده به نوع نگاه طراح به لوگو و یک امر سلیقه ایی می باشد.

درخصوص لوگوهایی که طراحی شده من تک تک توضیح می دهم:

1- لوگوهای شماره 1.2.3.6.7 براساس دیدگاه دوم طراحی شده و منهای فلسفه وجودی مامبولرن براساس ساختار خود کلمات طراحی شده است.همچنین در این طرحها سعی شده از یک رنگ غالب استفاده شود تا ان رنگ به عنوان رنگ اصلی مامبولرن تلقی و استفاده شود.

2- لوگوهای شماره 4.5 نیز از دیدگاه اول بهره برده است و سعی کردم مفهوم اصلی مامبولرن رو القا کنم :

لوگو شماره 4: تداعی کننده یک کار گروهی هست و با 5 عضو ان که نمادی از انگشتان دست است ، بیانگر یک دست است که انگشتان این دست در یک راستا و با اهداف مشترک ولی با ویژگیهای متفاوت همکاری می کنند

لوگو شماره 5 : دو نوع برداشت میشه داشت .یکی اینکه الان تیمهای مختلفی روی سیستمهای اوپن سورس کار می کنند ولی خوب مامبولرن بدلیل ویژگی های خاص ان از همه برتر می باشد که نوار ابی بیانگر حضور مامبولرن در این محیط مجازی در کنار دیگر رقبا می باشد.دیدگاه بعدی بیانگر پیشتیبانی از 3 سیستم مامبو ، اس ام اف و جوملا(بزودی) خواهد بود

در مجموع این طرحها براساس نگاه من به تیم مامبولرن بود.قطعا پیشنهادات سازنده شما می تونه در جهت انتخاب و یا اصلاح لوگو برتر کمک نماید.
باتشکر