ممنون من از اين راه حل استفاده كردم اما درست نشد...من هرچي توي ويكي و تاپيك مربوطه خوندم نفهميدم كد رو كجا و تو چه فايلي بايد قرار بدم اما خودم تو index.template گذاشتم اما ارور ميده ، اصلا تم رو ديگه باز نميكنه، اما جاي كد رو عوض كردم باز شد اما منوها همون شكلي بود. من نميدونم ديگه بايد چيكار كنم. من ميدونم ربطي به SMF نداره اما شما وقتي ميخوايد قالب رو فارسي كنيد حتما اين مشكلاتش رو برطرف ميكنيد ديگه... شما اگر اين قسمت رو حل كنيد من فارسيش ميكنم و براي همه ميزارم تا استفاده كنن، دوستان فارسي ساز قالب يه ياعلي يه كمك به من بكنن. يا علي

من هرچي توي ويكي و تاپيك مربوطه خوندم نفهميدم كد رو كجا و تو چه فايلي بايد قرار بدم اما خودم تو index.template گذاشتم اما ارور ميده ، اصلا تم رو ديگه باز نميكنه، اما جاي كد رو عوض كردم باز شد اما منوها همون شكلي بود. من نميدونم ديگه بايد چيكار كنم. من ميدونم ربطي به SMF نداره اما شما وقتي ميخوايد قالب رو فارسي كنيد حتما اين مشكلاتش رو برطرف ميكنيد ديگه... شما اگر اين قسمت رو حل كنيد من فارسيش ميكنم و براي همه ميزارم تا استفاده كنن، دوستان فارسي ساز قالب يه ياعلي يه كمك به من بكنن. يا علي

علاقه مندی ها (Bookmarks)