من قالب ps bloack رو نصب كردم اما تو ie منوهاش يه سريش نشون داده نميشه از 6 تا 3 تاشون نشون ميده و كپيرايت هم ميپره پائين اما تو فاير فكس درسته چيكار بايد كنم؟

من قالب ps bloack رو نصب كردم اما تو ie منوهاش يه سريش نشون داده نميشه از 6 تا 3 تاشون نشون ميده و كپيرايت هم ميپره پائين اما تو فاير فكس درسته چيكار بايد كنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
لطفا لینک انجمن را بزارید
موفق باشید
سلام من انجمنم لينك نداره چون هنوز آماده نيست. سري قبل نصب كردم اين اتفاق افتاد. و بهتر از اين قالب هم گير نيوردم گفتم شايد مشكل عام داشته باشه شما بدونيد. به هرحال اگر براتون مقدور بود كه فكر نميكنم انجام بديد، اين قالب رو برام تست كنيد. اگرم وقت نداشتيد ايراد نداره شما مجبور نيستيد پشتيباني كنيد.
---
من هيچ وقت سراغ انجمنتون نميومدم قبلا هم از BB Board استفاده ميكردم اما رفتم سراغ اس ام اف -دوستم اين سايت رو بهم معرفي كرد گفت پشتيبانيش قويه يه تاپيك بزني سريع جواب ميگيري كارت لنگ نميمونه... خلاصه تعريف زيادي شنيده بودم از انجمن آقاي فيروزمندان ولي خب برخورد شما (آقا نويد) تو اون تاپيك اصلا خوشايند نبود.
شما تو اين انجمنيد براي پشتيباني مثه اين ميمونه يه مدير انجمن يا معاون بگه من وظيفه ندارم فلان كارو كنم... من تعريف زياد شنيده بودم اما انگار همچين خبرايي نيست... نه من انجمن هاي ديگه نميرم اگر اين قالب درست شه كه هيچ اگه نه برميگردم به بي بي بورد.
سلام
مورد که شما بیان کردید باید تست بشه .. بررسی بشه
حل اینکه یک قالب در IE درست نیست اما در بروزر دیگه ای بدون مشکل کار میکنه ، فرمول خاصی نداره
بیشتر این موارد برمیگرده به تجربه به HTML و CSS که قالب ها رو با بروزر های مختلف سازگار کرد
اگر ممکنه قالب رو روی سایتتون قرار بدید و لینک اون رو اینجا قرار بدید تا دوستان چک کنند و مشکل شما حل بشه
یا علی
اين لينك دانلود تم هست. ممنون ميشم اگر مشكلش رو براي IE حل كنيد چون واقعا قالب زيباييه.کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشكلات اين قالب:
1- در IE چندين قسمت مثه فهرست و مشخصات و ... در منو ديده نميشه و فقط تقويم و خروج نمايش داده ميشه...
2- كپيرايت از كادر مربوطه خارج و به پائين ميپره.
3- ساير جاهاش هيچ ايرادي نداره.
ممنون آقاي فيروزمندان از پشتيبانيتون.
دوستان اگر كسي نميخواد اين مشكل رو برطرف كنه حداقل يكي از مسئولين حرفه اي راهنمايي كنه خودم مشكلش رو رفع كنم فكر كنم بتونم فقط بگيد مشكلش كجاس؟
سلام
معمولا افراد تیم وقت روی قالب یا مواردی میذارن که مشکل کاربران زیادی باشه
توصیه میکنم خود شما شروع کنید به حل مشکل و هر جا به مشکلی برخوردید سوال کنید امیدوارم موردی باشه که بتونیم راهنمایی کنیم .
یا علی
شما گفتيد لينك رو بزار دوستان چك كنن. منم گذاشتم.
خوب من اگر يه كم هم آشنايي داشتم تا حالا شروع كرده بودم. نميدونم ايراد كار كجاست كه اينطور ميشه. اگر يه نفر 5 دقيقه هم يه نگه بهش بندازه راهنماييم كنه من خودم بقيه كارارو انجام ميدم.
همين.
من آشنايي با اس ام اف ندارم همونطور كه گفتم و تازه از اين نرم افزار استفاده ميكنم.
سلام دوست عزیز !
این موضوع اصلا مربوط به SMF نیست
انجام این کار برمیگرده به آشنایی و تسلط شما به HTML - CSS
این لینک رو ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
ممنون من از اين راه حل استفاده كردم اما درست نشد...من هرچي توي ويكي و تاپيك مربوطه خوندم نفهميدم كد رو كجا و تو چه فايلي بايد قرار بدم اما خودم تو index.template گذاشتم اما ارور ميده ، اصلا تم رو ديگه باز نميكنه، اما جاي كد رو عوض كردم باز شد اما منوها همون شكلي بود. من نميدونم ديگه بايد چيكار كنم. من ميدونم ربطي به SMF نداره اما شما وقتي ميخوايد قالب رو فارسي كنيد حتما اين مشكلاتش رو برطرف ميكنيد ديگه... شما اگر اين قسمت رو حل كنيد من فارسيش ميكنم و براي همه ميزارم تا استفاده كنن، دوستان فارسي ساز قالب يه ياعلي يه كمك به من بكنن. يا علي
علاقه مندی ها (Bookmarks)