-
دیدن همه مطالب خودم
با سلام به همگی دوستان
اول تشکر از همگی که کلی مطلب تو این سایت یاد گرفتم و خیلی از اشکالاتم اینجا مرتفع شده.
گاهی یکی از مطالبی که نوشتم یادم میره میام تو این سایت باید کلی بگردم مطالب خودم رو پیدا کنم.
آیا قسمتی داره که همه مطالبی رو که من نوشتم رو نشون بده.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-15-2009 07:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : دیدن همه مطالب خودم
سلام
یکی از توانایی های SMF که قابلیت بسیار خاصی هست همینه دوست عزیز!
اولاً برای مشاهده کل ارسالهاتون میتونید از آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید.
ثانیاً شما با مراجعه به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (کلیک بر روی دیدن پاسخهای جدید به ارسالهای شما) میتوانید تاپیکهای خود را پیگیری کنید.
ثالثاً شما میتونید با مراجعه به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (کلیک بر روی دیدن موضوع های جدید ارسال شده از آخرین ورود شما) میتوانید جدیدترین تاپیکهایی که مشاهده نکردید رو بررسی کنید.
هر کدام از لینکهای بالا در جای مربوطه استفاده باید بشه. برای مسئله ای که احتمالاً دنبالش هستید باید مورد ثانیاً رو انجام بدید.
ضمناً این سوال شما باید در انتقادات و پیشنهادات مطرح میشد یا اینکه در متفرقه، لطفاً دقت کنید سوالات خودتون رو در کجا مطرح میکنید. (قوانین رو مطالعه نمایید)
یا حق
-
-
دست شما درد نکنه.
سوال من انتقاد یا پیشنهاد نبود تو عمومی زدم نمیدونستم جاش کجاست.
مورد دوم و سوم که گذاشتید رو تو پنل خودم دیده بودم. چیزی که میخواستم مورد اول بود که نوشته بودید و جائی توی پنل من نبودش. ممنون
-
-
پس باید در متفرقه بیان میکردید!
در پنل شما هست دوست عزیز اون مورد هم !
شما حتی میتونید تمام ارسالهای بنده و یا حتی کاربران دیگر را نیز مشاهده کنید!
این لینک در مشاهده پروفایل کاربان موجود هست.
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)