-
المنت ترجمه گالري داتسو براي NokKaew
با عرض سلام و وقت بخير خدمت همه دوستان عزيز
من يه مشكلي با گالري داتسو و كامپوننت ترجمه NokKaew دارم.
من با NokKaew كل سايت رو ترجمه كردم اما امكان ترجمه محتويات يك كامپوننت وجود نداره. يعني من بخشها و مجموعه ها و حتي اسم عكسها و كلاً متنهاي مرتبط كه در داخل كامپوننت گالري داتسو وجود داره رو نميشه 2 زبانه كرد.
نتيجتاً مجبور شدم به طور هم زمان در كنار هم بنويسم = (گالري-gallery)
مشاهده سايت = [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چند وقت پيش در همين فروم يه مطلب خوندم درباره استفاده از يك المنت براي ترجمه گالري داتسو براي NokKaew
اما نتونستم باهاش كاري كنم اگه ممكنه دوستان عزيز لينك دانلود اين المنت و چطوري بشه نصب و استفاده كرد رو برامون بگند
در ضمن ورژن Nok Kaew V.1.6 هست و گالري داتسو هم 1.6.2 هست
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-11-2009 09:05 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : المنت ترجمه گالري داتسو براي NokKaew
سلام دوست عزیز زهر شما بخیر
خوب شما همه مراحل را برای ترجمه درست رفتین و فقط در مورد ترجمه خود کامپوننتها اشتباه کردین
لازم نیست شما کامپوننتها را ترجمه کنید هر کامپننتی هر دو زبان فارسی و انگلیسی را داره (داتسو یا غیره ....)
اگر دقت کرده باشید هر کامپننتی حداقل دوتا فایل زبان داره فارسی و انگلیسی
مشکل شما اینه که کامپننت داتسو شما یک فایل داره
fa_IR.php و english.php
یا متن ترجمه فارسی را در فایل english.php ذخیره کردن که خدتون باید اصلاح کنیدش
-
-
سلام
ممنون از پاسختون
اما منظور من اين نبود.
من قبلاً اين مشكل داشتم اما حل كردم
منظور من 2 زبانه كردنه بخش هاي داخلي گالري بودش
مثلاً گزينههاي اصلي گالري داتسو كه ((( بیشترین بازدید ها | بهترین آرا | آخرین ارسالها | آخرین نظرات))) هست امكان 2 زبانه شدن رو دارند. در اصل بطور پيشفرض در خود گالري تعريف شده است. همون موردي كه شما به اون اشاره كرديد.
اما مشكل من 2 زبانه كردن بخش هايي هست كه خودم در گالري ميسازم.
اگر به سايت مراجعه كنيد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گالري داتسو داراي چند مجموعه است. " آسمان شب - طبيعت - گل - گالري تصاوير موضوعي"
اصل مشكل من در 2 زبانه كردن بخش هايي هست كه در گالري بعداً تعريف ميشه
اين موضوع قبلاً در اين تايپيك گفته شده بود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما من نتونستم جوابي ازش بگيرم.
من دنبال راه حلي هستم كه بشه محتويات گالري شامل: نام عكس، نام فرستنده، توضيحات مربوط به هر عكس و مانند اين را بشه 2 زبانه كرد
ممنون
-
-
سلام
در همون تاپیک مطرح کنید تا یاسر به شما کمک کنن.
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)