سلام
كامپوننتي هست كه بشه با اون كارت اينترنت فروخت و مشتري بعد از واريز وجه username - password دريافت كنه؟

سلام
كامپوننتي هست كه بشه با اون كارت اينترنت فروخت و مشتري بعد از واريز وجه username - password دريافت كنه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برای این کار یه کامپوننت فروشگاه موجود هست ولی این کامپوننت به صورت رایگان عرضه نمیشه.
برای تهیه کردنش می تونید با "مجید" تماس بگیرید.
یاعلی
منم یه cms دارم که میتونی باهاش این کار رو انجام بدی. البته با پرداخت آنلاین.
سلام
شما میتونید جوملا + virtualmarket رو هم امتحان کنید که توسط یکی از سایتها فارسی و سازگار با شتاب شده و ...! البته اگر میخواهید مامبو استفاده کنید، همون باید کاموپننتی که دوستان گفتند رو تهیه کنید.
یا حق
سلام
بچه ها ممنونم ولي با virtumarket نميشه چون بعد پرداخت بايد به خريدار user -pass بده و اين اكانت حذف بشه كه دوباره به نفر بعدي داداه نشه.
ميشه به من معرفيش كني امكاناتش رومنم یه cms دارم که میتونی باهاش این کار رو انجام بدی. البته با پرداخت آنلاین.
توی صفحه اول سوریس رو انتخاب میکنید مثلا VIP یا کارت اینترنت و یا ...در صفحه بعدی هم مقدار سرویس رو انتخاب میکنید مثلا اگه کارت اینترنت هست چند ساعته!
بعد انتخاب میکنید که از طریق کدوم بانک پرداخت بشه و پرداخت که شد شناسه کاربری و پسورد مربوطه به نمایش در میاد
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=21666.msg114326#msg114326 date=1253021096]
سلام
شما میتونید جوملا + virtualmarket رو هم امتحان کنید که توسط یکی از سایتها فارسی و سازگار با شتاب شده و ...! البته اگر میخواهید مامبو استفاده کنید، همون باید کاموپننتی که دوستان گفتند رو تهیه کنید.
یا حق
[/quote]
سلام
ما نیز نسخه سازگار این کامپوننت را داریم
برای کار شما این کامپیوننت مناسب نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)