سلام
من این برنامه ای که نصب کردم یه مشکل داره و اون اینه که نمیدونم چطور باید و از کجا باید تغییر بدم که منوی به سمت چپ باز شه در صورتی که الان منو به سمت راست باز میشه

سلام
من این برنامه ای که نصب کردم یه مشکل داره و اون اینه که نمیدونم چطور باید و از کجا باید تغییر بدم که منوی به سمت چپ باز شه در صورتی که الان منو به سمت راست باز میشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ابتدا TOP LEVEL MENU رو انتخاب کنید . سمت راست روی Global >> Menu Type کلیک کنید
Menu Align رو برابر با Right قرار بدید
منو شما به سمت راست منتقل میشود
حال برای اینکه ساب منو ها به سمت چپ باز شوند مراحل زیر را دنبال کنید :
منویی که ساب منو دارد را انتخاب کنید
در سمت راست روی PopUp Menu >> Popup Direction کلیک کنید
در این قسمت شما اگر دقت کنید میبینید که Auto ست شده که باید به Left تغییر بدید
یاعلی
طرف باز شدن درست شد
یه سوال دیگه و اون اینه که علامت ARROW که جلوی آیتم های ساب منو دار درست میشه چطور به سمت چپ انتقالشون داد (الان در راسته)
ویه چیز دیگه هم مشکل دارم و اون مراحل گذاشتن و نمایش این منو در مامبو
ممنون میشم یه کی کامل توضیح بده که بایستی بعد از اینکه منوها رو ساختم چی کار کنم که نمایش داده شه؟؟؟
سلام
این برنامه در دریم ویور و وب 2 مایکروسافت یک اکستنشن اضافه میکنه که توسط دریم ویور میتونید مستقیماً کد را بدون هیچ دردسری قرار بدید! (بعدش باید برخی کدها رو تغییر بدید)
یا حق
دستتون درد نکنه
اما مشکل اول من رو حل نکردید
مشکل اول: اساس شکلکی که در جلوی منوهای دارای ساب منو میاد در حالت فعلی چون منو انگلیسه در سمت چپه و هنگامیه که ما منوی فارسی میخواهیم کار کنیم بایستی سمت راست باشه ولی من هر کاری کردم نتونستم بفهمم که از کجا بایستی یه همچنین تغییر روی بدیم
ممنون میشم راهنماوی بفرمائید
روی منوی خودتون کلیک کنید (دقیقاً منویی که میخواهید به سمت دیگری باز شود - در لیست کل منوها)
حالا از نوار ابزار سمت راست popup menu رو پیدا کنید و بر روی popup direction کلیک کنید.
سمت مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=21673.msg114639#msg114639 date=1253544974]
روی منوی خودتون کلیک کنید (دقیقاً منویی که میخواهید به سمت دیگری باز شود - در لیست کل منوها)
حالا از نوار ابزار سمت راست popup menu رو پیدا کنید و بر روی popup direction کلیک کنید.
سمت مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
یا حق
[/quote]
دوست عزیز
اصلن منظورم این نبود
این مشکلی که شما فرمودید در چند تا بالاتر حل شده
اما مشکل من اینه که با اینکه طرف باز شدن منو ها رو سمت چپ انتخاب کردم اما شکلکی (>که در جلوی منوهای ساب منو دار میاد در همون سمت راست است
من می خوام که شکلک به سمت چپ منتقل شه
همونطور که در عکس زیر مشاهده می کنید الان شکلک منوهای ساب منو دار در سمت راست هست. می خوام به سمت چپ منتقل شه
![]()
در این نرم افزار arrow و icon مجزا هستن.
وقتی بخوایید سمت راست این تصاویر باشه از arrow استفاده میشه و وقتی سمت چپ از icon.
الان شما ابتدا در popup menu مقدار arrow رو کلاً حذف کن و سپس در menu item مقدار icon رو تعیین کن.
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)