-
پاسخ : سوال درباره Crawl errors گوگل در بخش وبمسترها
[quote author=tafrihy link=topic=21689.msg114454#msg114454 date=1253191513]
درباره قابل فهم كردن لينك ها كه گفتم من اين كار رو دقيقا صحيح انجام دادم و htaccess رو هم بدرستي تغيير نام دادم ولي از قرار معلوم سرور من ساپورت نميكرد و همه لينك ها نات فائوند شدند واحتمالا در همان چند دقيقه گوگل چندين ذخيره از سايتم گرفته و البته مشكلي از اين بابت نيست و به حال اول برگردوندم.
نگفتيد چطور ميشه از خود گوگل لينك هاي خراب و حذف شده رو پاك كنم و يا درخواست بدم برام حذفش كنند؟
كانتر گوگل رو از كجا بايد گير بيارم؟ يعني مثل آمار بازديد وبگذر بصورت كد هست كه بايد در قالب قرار داد؟
ارتباط با گوگل رو هم به كدوم آدرس ايميل گوگل ،سوالم رو بفرستم؟
ممنون از شما...
[/quote]
الان رفتم اون مقاله اي كه درباره Htaccess بود رو خوندم . واقعا خيلي بهم كمك كرد ، تمامي لينك هاي خراب رو فقط با يك كد ساده به صفحه اصلي ريدايركت كردم . خواستم از شما تشكر كنم ....
لطف كرديد ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-17-2009 02:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
خيلي جالبه . من پس از يك هفته به وب مستر مراجعه كردم و كراول ها را نگاه كردم . صفحات Note Found كه اكثرا index// (با 2 اسلش) داشتند از بين خطاها حذف شده بودند. واقعا داستان عجيبيه اين گوگل وب مستر .
الان وضعيت لينكهاي خرابتون چطوره . به عدد اگر ميشه لطف بفرماييد بگوييد .
-
-
در Crowl error چطوري ميشه اين لينكها را حذف كرد ؟ لطفا راهنمايي بيشتري بفرماييد.
به اینجا مراجعه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته برای این موارد نیازی نیست که همچین کاری کنید. معمولا درخواست برای حذف لینک در موقعی انجام میشه که اون لینک در نتایج سرچ گوگل ظاهر میشه نه این جور موارد.
با ریدایرکت در اینجور مواقع میشه این مشکل رو حل کرد.
علت اصلی اینجور مشکلات اینه که آدرس صفحاتی از سایت شما در سایت یا سایت هایی قرار میگیره که اصلا وجود ندارن. و مشکل اصلی موقعی ایجاد میشه که اون صفحه به 404 ختم نشه. در خیلی از موارد ممکنه وقتی شما بر روی لینکی کلیک میکنی که اصلا وجود نداره، صفحه ی سایت شما بالا بیاد، اما تمام لینک های موجود در اون صفحه هم به 404 ختم بشن و به همین شکل آدرس های not found میره بالا.
در webmaster tools در قسمت not found ها جلوی هر آدرس در ستون linked from می تونی اون صفحه ای رو که لینک اشتباهی از اون به سایت شما داده شده رو ببینید.
خيلي جالبه . من پس از يك هفته به وب مستر مراجعه كردم و كراول ها را نگاه كردم . صفحات Note Found كه اكثرا index// (با 2 اسلش) داشتند از بين خطاها حذف شده بودند. واقعا داستان عجيبيه اين گوگل وب مستر .
اون لینک های رو که فکر می کنم redirect کرده بودی شما.
-
-
سلام عماد جان
قبلا اينكار را كرده بودم و از 400 لينك به 20 لينك رسيد . چند ماه پيش مجددا بدون اينكه كاري انجام دهم به 1600 لينك رسيد و ديگر ريدايركت نكردم .
بعد از مدتي دوباره تعداد اين لينكها كم شد و گاها بين 300 تا 500 متغير بود تا اينكه چند روز پيش به 40 عدد رسيد .
اين درحاليست كه اصلا كاري با ريدايركت نداشتم و ان كدي كه شما و جناب فيروزمندان لطف كرده بوديد ، براي قبل از اين قضايا بود .
موفق باشيد
-
-
سلام
robots.txt كاملا مشخص است
مشكل از هاست شماست ، علت دريافت اين ارور اين است كه گوگل به هاست شما دسترسي ندارد ، اگر اين مشكل را در قسمت ساپورت خود گوگل مطرح كنيد همين جواب رو بهتون ميدن من هم قبلا اين مشكل را داشتم
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)