سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: مامبو یا جوملا؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 5 بار در 5 ارسال

مامبو یا جوملا؟

دوستان سلام

شاید مطرح کردن این سوال درسته نباشه ولی چون خیلی از من سوال میشه میپرسم.

اگه قرار باشه یه سایت راه اندازی کنید از مامبو استفاده می کنید یا جوملا؟ چرا؟

ممنون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : مامبو یا جوملا؟

من اگه باشم،جوملا

1- شناخته شده تر هست.
    2- قالب ها و ماژول هاش بیشتر هست و متنوع تر.

شاید به خاطر اینه که من از همون اول جوملا نصب کردم و باهاش کار کردم برام راحت تر هست.

تشکر شده 9 بار در 9 ارسال

[quote author=علی.ا link=topic=21658.msg114251#msg114251 date=1252880720]
    من اگه باشم،جوملا

1- شناخته شده تر هست.
    2- قالب ها و ماژول هاش بیشتر هست و متنوع تر.

شاید به خاطر اینه که من از همون اول جوملا نصب کردم و باهاش کار کردم برام راحت تر هست.
    [/quote]

سلام . من هم قبلا اين سوال را كردم و به جوابهام رسيدم .
    حالا از پشتيباني جوملا چقدر راضي هستيد ؟ آيا همتراز با مامبو هست ؟
    براي سنجش ميتوانيد تعداد مديران ، كيفيت پاسخگويي ( تكرار نكردن جملات : برو . . . رو ياد بگير بعدا بيا ، در اين انجمن جوابگو نيستيم ، اول سرچ بزن ، آموزش داديم برو نگاه بنداز و . . . . )

ضمن اينكه سطح فني مدير سايت و ميزان پاسخگويي آن بسيار مهم است .

همه اين عوامل را در كنار هم بگذاريد تا وضعيت پشتيباني جوملا يامامبو مشخص شود .

از اين نظر ( با توجه به برخي مشكلات ) من مامبو را ترجيح ميدهم .

در مورد SEO بايد بگم كه احساس ميكنم جوملا بهتره . هر چند فاكتورهاي زيادي براي اين كار هست ولي جوملا ديگر احتياج به نصب SH404SEF يعني بهينه ساز آدرس ها ندارد ولي مامبو هنوز نتونسته اين مشكل را حل كند .

با گفته هاي شما هم تا حدي موافقم .

موفق باشيد

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

سلام

قبلاً بحث شده، جستجو کنید بیشتر توضیح خواهید دید!

اما:
    بستگی به برنامه ریزی شما برای سایت داره! شما باید ببینید پارامترهای مفید و مضر مامبو و جوملا کدامش برای شما مهمتره.

من سایتهایی دارم که با مامبو راه اندازی شده اند و سایتهایی هم هستند که جوملا و گاهی حتی سی ام اس دیگری!

بسته به نوع سایت انتخاب باید کرد، پشتیبانی هم از جوملا به زودی توسط مامبولرن انجام خواهد شد.

در رابطه با قالب هم ظاهراً خبرهای خوبی خواهد بود که هنوز اعلام نشده. اما بزودی قالب مامبو هم زیاد میشه!!!

در رابطه با seo هم باید بگم که حق با دوستان هست تا حدودی، اما نه اینکه سایت شما با مامبو باشه و از نظر seo ضعف داشته باشه، نسبت به جوملا کمی در این مورد نیاز به تغییر داره!

یا حق

تشکر شده 9 بار در 9 ارسال

سلام
    جوملا واقعا قالبهاي زيبايي داره . كاش ميشد قالبها با كمترين خطا به مامبو تبديل بشن . يعني عده اي اينكار را انجام دهند . و اي كاش كه خودم اينكار را بلد بودم .

به هر حال قالبهاي مامبو نسبت به ميترا و جوملا آنچنان زيبا نيست .

[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=21658.msg114332#msg114332 date=1253022409]
    در رابطه با قالب هم ظاهراً خبرهای خوبی خواهد بود که هنوز اعلام نشده. اما بزودی قالب مامبو هم زیاد میشه!!!
    [/quote]

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

من جواب ها رو دونه ای میگم
    1- خودتون دارید میگید در راه است،چیزی که زمانش معلوم نیست،یعنی هیچیش معلوم نیست.
    2- توی همین انجمن هم کم نمیگن:برو توی ویکی،سرچ کن ،آموزش دادیم،برو یاد بگیر
    3- اینو در نظر بگیر که سوال و پرسش هایی که توی انجمن جومفا میشه چندین برابر اینجاست،پس اونا خیلی خیلی سرشون شلوغ تر از پشتیبانان مامبو هست.
    4- همیشه میگن تجربه نشو،از تجربه ی دیگران استفاده کن،تا چیزی بخواد تجربه بشه،خیلی طول میکشه. تا وقتی مامبو بخواد مثل جوملا باشه اوه... خیلی مسیر هست،دوست عزیز،شما اگه میخوای یک سایت بی دردسر داشته باشی،پیشنهاد من اون گزینه ای هست که مطرح تر هست.
    5- کاملا طبیعی هست که توی انجمن مامبولرن،از مامبو طرف داری میشه.حتی اگه در مامبولرن،پشتیبانی جوملا رو هم بزارند،باز هم نمیشه جای جومفا رو بگیرید.
    نکته: من اصلا قصد کوچک کردن مامبولرن رو نداشتم،ارادت خاصی هم به مامبولرن و مدیرانش،مخصوصا آقای نوید دارم. پس اشتباه برداشت نکنید خواهشا
    (من از حرفای متعصبانه روی یک نکته اصلا خوشم نمیاد،ببخشید)

علی جان شما خیلی عجولانه صحبت کردی دوباره!

کسی اینجا با تعصب صحبت نکرده. دقت کن :

[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=21658.msg114332#msg114332 date=1253022409]
    من سایتهایی دارم که با مامبو راه اندازی شده اند و سایتهایی هم هستند که جوملا و گاهی حتی سی ام اس دیگری!
    [/quote]

نمیدونم شما چرا انقدر این مورد رو دارید که سعی در چنین صحبتهایی دارید که اینجا تعصب برای مامبو هست!!! دقت کنید در جمله بالا من گفتم که باید بسته به نوع کاری که میخواهید انجام بدید انتخاب کنید. شما رو محدود به مامبو نکردم!

همیشه حق انتخاب با شماست. برای من هم هیچ سودی نداره که شما مامبو استفاده کنید یا جوملا یا ... . اما شما ظاهراً براتون صرف میکنه که همه جوملا استفاده کنن!

یا حق

تشکر شده 5 بار در 5 ارسال

دوستان سلام.

بار فرض اینکه مامبو ضعیف تر جوملاست. ولی وقتی به شرایط جوملا مثل سابقش نگاه کنیم می بینیم مامبو پیشرفت چشم گیری داشته.

[quote author=علی.ا link=topic=21658.msg114463#msg114463 date=1253198813]
    1- خودتون دارید میگید در راه است،چیزی که زمانش معلوم نیست،یعنی هیچیش معلوم نیست.
    [/quote]
    شما بهتر میدونید که برای این جور کارها نمیشه زمان دقیقی مشخص کرد و اگر هم مشخص بشه قابل اعتماد نیست. به هر حال امیدوارم هرچه زودتر این کار انجام بشه.

2- توی همین انجمن هم کم نمیگن:برو توی ویکی،سرچ کن ،آموزش دادیم،برو یاد بگیر
    [/quote]
    این حرف قبول ، ولی منظور p30p30 از این حرف کنایه بود تا اونایی که بلدن (مثل شما و ...) دست بکار بشن و برای بهتر شدن مامبو بیشتر تلاش کنن.

3- اینو در نظر بگیر که سوال و پرسش هایی که توی انجمن جومفا میشه چندین برابر اینجاست،پس اونا خیلی خیلی سرشون شلوغ تر از پشتیبانان مامبو هست.
    [/quote]
    به نظر من سطح پشتیبانی مامبو بهتر از جومفاست، شما به همین انجمن دقت کنید. من خودم تو انجمن جومفا هم عضوم.

4- همیشه میگن تجربه نشو،از تجربه ی دیگران استفاده کن،تا چیزی بخواد تجربه بشه،خیلی طول میکشه. تا وقتی مامبو بخواد مثل جوملا باشه اوه... خیلی مسیر هست،دوست عزیز،شما اگه میخوای یک سایت بی دردسر داشته باشی،پیشنهاد من اون گزینه ای هست که مطرح تر هست.
    [/quote]
    این حرف کاملا درسته و من هم با اون موافق هستم. اما همینطور که گفتید این فقط برای کسایی خوبه که می خوان یه سایت بی درد سر داشته باشن که با این حرف شما دیگه کاربری برای مامبو باقی نمی مونه! چون خود من هم الان وسوسه شدم که برم از جوملا استفاده کنم. بی دردسر خیلی بهتره!

5- کاملا طبیعی هست که توی انجمن مامبولرن،از مامبو طرف داری میشه.حتی اگه در مامبولرن،پشتیبانی جوملا رو هم بزارند،باز هم نمیشه جای جومفا رو بگیرید.
    [/quote]

آیا مطمئنید که تو این انجمن فقط از مامبو طرفداری میشه!؟ و در مورد اینکه اگه در مامبولرن،پشتیبانی جوملا رو هم بزارند ،باز هم نمیشه جای جومفا رو بگیره الان نمیشه قضاوت کرد ولی در آینده کاملا مشخص میشه. ممکنه حرف شما درست باشه.

نکته: من اصلا قصد کوچک کردن مامبولرن رو نداشتم،ارادت خاصی هم به مامبولرن و مدیرانش،مخصوصا آقای نوید دارم. پس اشتباه برداشت نکنید خواهشا
    (من از حرفای متعصبانه روی یک نکته اصلا خوشم نمیاد،ببخشید)
    [/quote]

من هم ارادت خاصی نسبت به شما و دوستان مامبوییم دارم.

موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)