سلام . ممنون از راهنماييهاتون . منم سوالم دقيقا همون ها است كه چطور ميشه درخواست حذف نات فائوند ها رو داد و اينكه چطور در htaccess نات فائوند ها رو به صفحه اصلي ريدايركت كنم .

درباره علت لينك ها هم كه قبلا 10 .12 بيشتر نبود و اون هم مربوط به عكس هاي لينك داري بود كه از سايت هاي ديگه قرار داده بوم و لينك ها مثلا بجاي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از كپي در ويرايشگر مامبو ، خودبخود به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغيير پيدا ميكنند (كه علتش رو هم نميدونم) و خلاصه لينكش غلط ميشه .
بقيه 200 تاي ديگه هم نوشتم كه بعد از فعال كردن قسمت بهينه سازي لينك براي موتور هاي جستجو اينطور شد و البته بلافاصله درستش كردم .

البته اين ارور رو هم اگه ميشه بفرماييد براي چيه؟
Restricted by robots.txt ‎(2)‎
آيا چيز مهميه؟

درباره آمار بازديدم هم نوشتم كه قبل از اين هم كم شده بود و هنوزم دليلش رو نميدونم ! اول فكر كردم شايد ف ي ل ت ر شده باشم كه اينطور نبود !‌ البته يكبار هم قبلا اينطور شده بود كه بعد از 3.4 روز خودبخود درست شد .

آيا ممكنه گوگل دچار اشتباه شده باشه ؟ آخه با وجودي كه چند هزار صفحه از سايتم ايندكس شده ولي باز هم در لوگوي پيج رنك به اشتباه مينويسه: IP=0
آيا راهي هست كه به گوگل كامنتي چيزي بگزارم تا بررسي كنه؟