-
اسگرول بار در ماژول
با سلام من از ماژول mod_latestnews استفاده می کنم می خوام وقتی مطلب نمایش داده شده در موقعیت ماژول بیشتر از اندازه اون بود بتوان از اسکرول بار در آن موقعیت استفاده کرد لطفا راهنمایی بفرمایین چطوری میشه اینکارو کرد؟ آیا ماژولدیگه هست برای این کار؟
دوستان کسی تا حالا در این زمینه کار نکرده! نه جوابی نه راهنمایی! لا اقل بگین نمی شه خیالمون راحت....
شاید متوجه منظور نشدین بیشتر توضیح می دم.
همونطور که تو اکسپلورر هم داریم وقتی اندازه صفحه سایت از اندازه نمایش بزرگتر باشه یه اسکرول بار سمت چپ یا راست فعال می شه که بوسیله اون می تونیم بالا و پایین صفحه رو بتونیم پیمایش کنیم و ببینیم. حالا من می خوام برا ماژول که بالا گفتم همچین امکانی قرار بدم که اگه تعداد مطالب بیشتر از اندازه موقعیت ماژول شد کاربر بتونه با استفاده از اسکرول بار مطالب پایین رو هم ببینه!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-18-2009 07:12 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : اسگرول بار در ماژول
سلام
کار نشد نداره!
اما چیزی که الان به ذهن من میاد اینه، البته انجام ندادم و مطمئن نیستم اما خوب تئوریش رو میگم و فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاره!
یک فایل php با نام دلخواه ایجاد کنید (در پوشه قالب) و در اون تنها یک موقعیت ماژول مشخص کنید. یعنی یک موقعیت ماژول در این فایل معرفی کنید. حالا به فایل index.php بیاید و با استفاده از iframe همون فایلی که ساختید رو به قالب اضافه کنید. اندازه iframe رو تعیین کنید و ... .
برای اینکار شما باید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو بخونید و به html هم آشنایی داشته باشید!
یا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)