-
انجمن من بجای امیل سراسری اسپم می فرستد
با سلام خدمت شما دوستان گرامی یه چند روزی هست که هاست من بسته می شود و اکانت من هم بسته این رو از کسی که به هم هست داد پرسیدم به من گفت که شما از سایت خود ایمیل های تبلیغاتی یا کسی ایمل شما رو نمی خواهد و برای ما ریپوت می کند و اون هم اسپم
من هر وقت یک پیغام خصوصی برای همه می فرستم برای ایمیلشان این نین اتفاقی می افتد سوال من اینکه چرا فروم من اسپم می فرستد بجای پیغام اگر دوستان بگن که باید چیکار کنم ممنون می شم
و این رو بگم که ماژول هایی که روی انجمن ما نصب شده همه ماژول هایی که همه ی انجمن ها دارن می باشد و مشکلی ندارن پس از این مورد نیست
و من هم از cpanel هم یک بار ویروس گیری مردم که جوابی به من داد این بود که ویروسی نداره
با تشکر
آدرس انجمن من
w ww.pcfatcat.com
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-21-2009 09:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : انجمن من بجای امیل سراسری اسپم می فرستد
سلام
جواب این سوال رو پشتیبانی هاستینگ شما بهتر میتونه بده چرا که با چک کردن لاگها و بررسی بیشتر میتونن بفهمن ایمیل از طریق کدوم فایل ارسال میشه .
انجمن به خودی خود هیج ایمیل و یا اسپمی ارسال نمیکنه !
البته احتمال دیگه ای هم هست که هک شده باشید و روی سایت شما اسکرپیتهای ارسال ایمیل قرار داده باشند و ...
یا علی
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=21723.msg114884#msg114884 date=1254052780]
البته احتمال دیگه ای هم هست که هک شده باشید و روی سایت شما اسکرپیتهای ارسال ایمیل قرار داده باشند و ...
یا علی
[/quote]
چی جوری می شه این اسکریپت ها رو شناسایی کنم
-
-
برخی هاشون توسط ویروس یاب ها قابل شناسایی است اما در کل پیشنهاد میشود از پایگاه داده و تصاویر قبلی فقط استفاده کنید و بقیقه فایل ها را از نو جایگزین نمایید
موفق باشید
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)