-
مشكل بسيار عجيب و غريب كامپوننت sef404
سلام
براي روشن شدن مشكل من چند مطلب رو خدمتتون بايد عرض كنم؟
1-اين مشكل دقيقا بعد از نصب sef404 اتفاق افتاد البته من موقعي متوجه شدم كه اين كامپوننت رو 2 روز بود پاك كرده بودم .
2-اين مشكل فقط توي دومين ir كه دومين اصلي من هست اتفاق ميوفته
3-اين مشكل فقط در اينترنت اكسپلورر هست و در ديگر مرور گرها اين مشكل وجود نداره
4-به محض خاموش كردن sef خود مامبو اين مشكل من رفع ميشه و تا روشن مي كنم مجددا همون آش و همون كاسه
5-كاربر كه يوزر نيم و پسورد رو وارد ميكنه و مي خواد بياد توي سايت پيغامي كه در عكس اول هست مياد و بعد از زدن كليد ok به عكس دوم منتقل ميشه :
همه اين اتفاقات در حال ميوفته كاربر لاگينش با موفقيت انجام شده و اگر در مديريت مامبو وارد بشيد اسم اون كاربر رو در ليست كاربران آنلاين ميبينيد ولي فقط اينترنت اكسپلورر قادر به نمايش سايت بعد از لاگين كردن اون هم فقط با دامنه ir نيست.
6-من مامبو رو دوباره نصب كردم اما بدون پاك كردن كامپوننت ها و ديتا بيسم اما بازم مشكل برقرار بود .
7-در آخر اينكه اين مشكل فقط در بعضي از كامپوتر ها كه اينترنت اكسپلورر دارن ميفته
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-14-2006 01:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشكل بسيار عجيب و غريب كامپوننت sef404
راستش من هم دلیلش رو نمیدونم اما هرچی هست زیر سر دامنه های ir. وطنی هست. من هم همچین مشکلی داشتم.
-
-
سلام
در Sef404 يك گزينه هستش كه با روشن كردن اون sef خود مامبو خاموش ميشه من اين گزينه رو روشن كردم و بعد sef404 رو خاموش كردم.
احتمال ميدم كه بايد اولي اين گزينه رو غير فعال ميكردم تا اجازه پيدا كنم از sef مامبو استفاده كنم بعد پاكش ميكردم . چون الان وقتي سف مامبو رو غير فعال ميكنم مشكلي نيست .
الان هم مي خوام sef 404 رو نصب كنم اما اجازه نميده
کد:
Warning: copy() has been disabled for security reasons in /home/********/public_html/administrator/components/com_installer/installer.class.php on line 352
آپلود component - انجام نشد
Failed to copy file: /home/********/public_html/media/install_45095f92b4ab0/404SEF-PR1/index.html to /home/*******/public_html/components/com_sef/index.html
ديگه پاك ديوونه شدم
-
-
ابراهیم جان روی سرور فانکشن Copy رو غیر فعال کردیم ( به خاطر مسائل امنیتی )
برای حل مشکل :
administrator/components/com_installer/installer.class.php
فایل بالا رو باز کن و سطر زیر رو پیدا کن : خط 352
کد:
if( !( copy($filesource,$filedest) && mosChmod($filedest) ) ) {
و به
کد:
if( !( rename($filesource,$filedest) && mosChmod($filedest) ) ) {
تغییر بده
مشکل نصب حل میشه
یا علی
-
-
-
-
اون كار رو كردم ولي بعد از نصب اين پيغام رو داد:
کد:
Warning: com_install(/home/******/public_html/administrator/components/com_sef/readme.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/******/public_html/administrator/components/com_sef/install.sef.php on line 56
Warning: com_install(/home/*******/public_html/administrator/components/com_sef/readme.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/********/public_html/administrator/components/com_sef/install.sef.php on line 56
Warning: com_install(): Failed opening '/home/*******/public_html/administrator/components/com_sef/readme.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/********/public_html/administrator/components/com_sef/install.sef.php on line 56
و البته بعدش هم كه به خود كامپوننت مراجعه كردم اين پيغام رو داد:
کد:
Warning: main(/home/*******/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/*******/public_html/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line 24
Warning: main(/home/*******/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/*******/public_html/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line 24
Warning: main(): Failed opening '/home/*******/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/*******/public_html/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line 24
Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: sef_config in /home/*******/public_html/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line 35
و در صفحه اول سايت هم اين پيغام ظاهر شد:
کد:
Warning: main(/home/******/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/*******/public_html/components/com_sef/sef.php on line 19
Warning: main(/home/********/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/******/public_html/components/com_sef/sef.php on line 19
Warning: main(): Failed opening '/home/*******/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/*******/public_html/components/com_sef/sef.php on line 19
_COM_SEF_NOREAD( /home/********/public_html/administrator/components/com_sef/sef.class.php )
_COM_SEF_CHK_PERMS
-
-
آقا ابراهیم، بهتر نبود یه ادیت مختصری رو این عکس ها می کردی تا فقط تصویر ارور ها رو بفرستی؟
-
-
چرا درست ميفرمائيد حتما انجام ميدم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)