سلام

وارد قسمت مدیریت بشید
روی مدیریت قالب ها کلیک کنید

روی "بازنشاندن تنظیمات" کلیک کنید

قالب پیشفرض فعلی خود را پیدا کنید و روی "تنظیمات کاربران را برای این قالب به صورت پیش فرض اعمال کن" کلیک کنید

در این قسمت شما میتونید گزینه مربوطه رو پیدا کنید و تغییر بدید و روی همه کاربرها اعمال کنید

یا علی