سلام
چرا وقتي كامپوننت يا ماژول هاي مامبو رو براي جوملا1 نصب ميكنم كلمات فارسي به صورت ؟؟؟ نشون داده ميشه اما درست كار ميكنن . چظور بايد مشكل رو حل كرد

سلام
چرا وقتي كامپوننت يا ماژول هاي مامبو رو براي جوملا1 نصب ميكنم كلمات فارسي به صورت ؟؟؟ نشون داده ميشه اما درست كار ميكنن . چظور بايد مشكل رو حل كرد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
چک کنید ببینید charset به چه صورت ست شده
یا علی
محسن جان منظورت از charset چي هست؟
سلام - رضا جان اگر ناراحت نمیشی میخوام از این به بعد تاپیکهای شما رو هم بخونم !
تا حالا توی کدهای html خط زیر رو دیدید ؟
در فایل xml و یا php ببینید با چه charsetای تعیین شده!کد:<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
یا حق
نه خیلی هم خوشحال می شم. راستش سایت صدا و سیمای لرستان رو به من دادن برای یه سری تغییرات چون جوملا 1 هست و اجازه ارتقا نداریم کلی باش دردسر دارم امیدوارم با کمک دوستان مامبو لرن بتونم از پسش بر بیام.
charset روی همون utf8 هست ولی تو جوملا علامت سوال می زنه وقتی به iso تغییرش دادم درست شد. عجیبه ولی فکر می کنم خود جوملا فارسی نیست ایراد از اینه
اگر اشتباه نکنم دسترسی به کنترل پانل هم نداشتید!
تمام این موارد کار شما رو سخت میکنه و پیشنهاد میکنم قانع کنیدشون که بهتون اعتماد کنن!
بهشون بفرمایید که هک کردن جوملا 1 هم شدنی است!
یا حق
بله اتفاقا راجع به هك شدن سايت اخطار دادم اما چون تمام استانها دقيقا از همين سيستم استفاده مي كنن و از تهران براشون نصب مي شه نمي تونيم ارتقا بديم . با هزار زحمت ftp و admin رو ازشون گرفتم اما cpanel چون دست تهرانه امكانش نيست!
خدا صبرتون بده، از این موارد جالب برای من هم کم پیش نیومده تا حالا!
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)