-
مشکل در ورود به صفحه اول و admin
درود
مامبو را درست و با موفقیت نصب کردم (البته برای سایت یکی از دوستان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
وقتی فایل اینستال را پاک می کنم به هیچ بخشی وارد نمیشه وارور 404 میده notfond
همه فایل ها و قسمت های مامبو را هم چک کردم نمی دونم مشکل کجاست ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-15-2006 02:16 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در ورود به صفحه اول و admin
سلام
فکر کنم اصلا مامبو فایل تنظیمات را بوجود نیاورده و یا کدها را داده شما ایجادکنید و ایجاد نکرده اید؟
درسته؟
یا علی/خداحافظ
-
-
درود و سپاس متشکرم
نمی دانم من همین کار ی را که تا آخرین مرحله نصب که میگه مامبو با موفقیت نصب شد ادامه دادم و بالای صفحه آیکن ورود به مدیریت و صفحه اصلی فعال شد ولی دارد نشد ولی رو یه سایت دیگه همین کارو کردم انجام شد
حالا اگه درست نشده باشه باید چکار کنم
-
-
سلام
ببین فایل configuration.PHP رو هاست هست و آیا داخلش اطلاعاتی هست یا نه اگه نبود دوباره نصب کنید
یا علی/خداحافظ
-
-
درود بله اینو چک کردم هست
-
-
سلام
یوزر پس cpanel ومامبو را خصوصی بفرست چک کنیم
یا علی/خداحافظ
-
-
سلام.
دیدم در مامبو لرن آن لاین هستید .گفتم از شما کمک بگیرم.ببخشید که مزاحم میشم. دستم جایی بند نبود.
موضوعی رو که تو انجمن آوردم دوباره خدمتتون میارم.
من یک کار بر جدید مامبو هستم.
یه مشکل دارم که اشکمو در آورده.
لطف کنید یه نفر بدادم برسه.من مامبو رو کامل نصب کردم ولی نه صفحه اصلی بالا میاد نه کنترل پنل ادمین.
توی انجمن گشتم .دو مورد پیدا کردم که درد منو داشتند.ولی هر دو مورد رو هم گفته بودند یوزر و پسورد بدبد چک کنیم.و متاسفانه هیچ توضیحی نداده بودند.در انجمن هم نمی تونم ثبت نام کنم .دکمه ثبتش فعال نیست.تو رو خدا شما کمک کنید
جوابو پیدا کنم.به هرجا که میدونید انعکاس بدید جوابمو تدن.ثواب داره.
ایمیلم هم هست
midetaban@gmail.com
سایتم هم هست : typeonline.ir
ضمنا ای دیم هم تو یاهو
midetaban
هست یه جوری تو انجمن مطرح بفرمایید ،شاید کسی جواب بده. ممنون میشم.
بعد یه جوری به من اطلاع بدید.
-
-
سلام
آقای محمودی چون این مشکلات کمی غیر عادی هست و اصلا نباید رخ بده باید چک بشه تا فهمید که چه دلیلی دارد
مثلا همین موضوع که آقای delfanatash نوشته (ببخشید آقای delfanatash اگه جسارتی می شه عذر می خواهم)
من یوزر پس گرفتم رفتم دیدم درست می گن مشکل هست دیدم فایل configuration.PHP اصلا رو هاست نیست گفتیم براشون نصب کنیم تمام فایل ها را پاک کردم دیدم یک پک مامبو هم تو هاستشون بود دوباره اکسرکتش کردم که نصب کنم صفحه نصب که اومد دیدم اصلا این مامبو ماوبی منتشر شده در مامبو لرن نیست و نمی دونم از کجا دانلود کرده اند و تو پیام خصوصی هم براشون نوشتم که چکار باید بکنند
یک بار دیگه اینجا می نویسم
1- سطح دسترسی به public_html را 777 کنید
2- آخرین نسخه مامبو را دانلود کنید و آپلود کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3-سطح دسترسی به فایل 454pro.tar.gz را 777 کنید و سپس اکسترکتش کنید.
4-مامبو را مطابق آموزش نصب کنید
4- سطح دسترسی به public_html را 755 کنید.
تمام
در آخر من رفتم سایت شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کامل اومده بود بالا و حتی مدیریتش هم کامل بدون مشکل میاد بالا
یا علی/خداحافظ
-
-
آقای احمدزاده دقیقا مشکل ایشون از پرمیشن ها و عدم ساخت فایل تنظیمات بود که من خودم برای ایشون مامبو رو نصب کردم!
من به این دوستمون گفتم که تو این تاپیک اعلام کنند که مشکلشون حل شده تا دوستان دیگه زحمت زدن پست رو نکشند!
ای کاش دوستان عزیز قبل از ارسال یک مطلب توی انجمن آموزشها رو میخوندند! چون خود ما هم اول این آموزشها رو خوندیم تا کار کردیم و تجربه به دست آوردیم.
-
-
درود
بسیار متشکرم از لطف همه دوستان
از جناب احمد زاده سپاسگزاری ویژه دارم
من مامبویی را که شما فرمودید نصب می کنم امید وارم مشکلی نباشه
همه پرمیشن ها را طبق فرموده ما و راهنمایی های نصب در سایت تنظیم کردم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)