با سلام
بنده یه تازه کارم و سایتم رو با مامبو دایر کردم ولی نمیتونم قسمتهای ذکر شده در بالا رو برای خودم سفارشی کنم یعنی در بخش مدیریت چیزی پیدا نکردم
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

با سلام
بنده یه تازه کارم و سایتم رو با مامبو دایر کردم ولی نمیتونم قسمتهای ذکر شده در بالا رو برای خودم سفارشی کنم یعنی در بخش مدیریت چیزی پیدا نکردم
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
به مامبولرن خوش آمدید
ابتدا خواهش میکنم قوانین انجمن ر مطالعه کنید و از زدن یک پست در چند قسمت انجمن خودداری کنید !
قوانین انجمن : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای آشنایی با مامبو و حل مشکلاتتون پیشنهاد میکنم مقالات و آموزش های موجود در لینک های زیر را مطالعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
با سلام
با تشکر از حسن نظر شما, با توجه به اینکه بنده سایتم را راه اندازی نموده ام و در موردجواب سئوال بالا عجله دارم، اگر امکان دارد جواب این سئوال را برایم بفرستید.
بنده قول می دهم همه مطالبی که فرمودید مطالعه کنمالبته خیلی از مطالب را پرینت گرفته و خوانده ام.
با تشکر
سلام
در ریاضیات شما تا نتوانید ضرب کنید نخواهید توانست تقسیم را یاد بگیرید!
در مامبو هم تا زمانی که با مامبو آشنایی نسبی پیدا نکنید نخواهید توانست با مامبو کارهای فراتر را انجام دهید!
مقالاتی که براتون لینک شده است رو بویژه شروع با مامبو رو مطالعه نمایید. بسیاری از مشکلات شما حل خواهد شد.
یا حق
منتظرم رئیس دلم نشکن
لطفاً از ارسال اسپم خودداری فرمایید.
منتظر چی هستید ؟!
یا حق
آقا خوندم ولی چیزی در مورد انجمن ها دسگیرم نشد.
به این منظور شما باید از کامپوننتهای مربوطه به مامبو و یا SMF بصورت جداگانه استفاده نمایید. شما مامبو چیست رو بطور کامل مطالعه نکردید و ... .
یا حق
با سلام
میشه بفرمایید کجای مامبو چیست رو نخوندم
چون من همشو پرینت گرفتم و خوندم
با تشکر
امکانات اضافی مامبو نیازمند به نصب اکستنشن داره. شما خوب نخوندی! (تا حالا دیدی یه نفر 4 بار یه کتاب درسی رو بخونه و بعد تجدید بیاره؟! :دی)
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)