با سلام مجدد
بله ، از سایت تمپلیت مانستر اجازه فروش محصولات رو گرفتمشما نمایندگی رسمی تمپلت مانستر هستید ؟ لینک این ادعا ؟
بله ، ضمنا در واگذاری یکسال دامین تمدید خواهد شد.هاست هم 1 گیگ و فعلا 9 ماه باقی ماندهدر واگذاری، تمامی کنترل پانل - هاستینگ + دامین واگذار میشه دیگه نه ؟
سایت شما اصلا باز نمیشه!تا اونجایی که من میدونم ، هروقت سایت رو باز کردم جواب داده دلیل این مشکل احتمالا این بوده که گوگل در حال ایندکس کردن سایت بوده و لود زیادی رو روی سایت اعمال کرده سایت حدود 118000 صفحه هست و برای بوجود آمدن هر صفحه پردازشی لازم است در ضمن نقشه سایت هم با پردازش بدست می آید و خود نقشه هم به اندازه سایت بزرگ میباشد ( ایندکس کردن گوگل اوایل هر روز بود ولی الان تقریبا هر ده روز یکبار هست )نکته آخر اینکه سایت شما یه وقتی باز میشه یه وقتی باز نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای رفع این مشکل چند راه پیش روست :
- اجازه ایندکس کردن رو از گوگل بگیریم : چون که تقریبا یک سوم سایت بطور کامل ایندکس شده و اگر شما در گوگل بصورت فارسی سرچ کنید تمپلیت مانستر **** ( **** = شماره تمپلیت ) احتمالا تم ایران لینک اول خواهد بود
- هاست مناسب تری انتخاب کنیم ( البته گزینه مناسبی نیست چون در اکثر مواقع همین هاست جوابگو ست )
- اسکریپ را بهینه تر کنیم ( البته من در حد توان اسکرپیت را بهینه کردم و از دستوراتی که باعث فشار بیش از حد به سرور میشوند خودداری کردم)
صحبت شما درست هست که سی دی های تمپلیت مانستر توی بازار وجود داره و همچنین پک های دانلودی هم در اینترنت هستندبا این قیمتی که روی تمپلیت ها گذاشتید واقعا کسی میخره؟
من قالب های مانستر رو 10 هزار تومان همشو خریدم.
من خودم چند گیگ از این تمپلیت ها رو بررسی کردم و واقعا نمیشه اسم تمپلیت رو روش گذاشت و میشه گفت 90 درصد اونها از دموهای تمپلیت مانستر برداشته شده اند و شاید 3 - 4 درصدی تمپلیت واقعی باشند برای مثال تمپلیت های فلشی رو که من بررسی کردم از دمو ها برداشته شده بودند و با نرم افزار ها به FLV تبدیل شده بودند
یا اینکه تمپلیت های مامبو به هیچ وجه مامبو نبودند و بیشتر میشد روی اونها حساب استاتیک رو باز کرد
ولی بازم اینکه تک و توک تمپلیتی وجود داشته باشه رو تایید میکنم
ضمنا ما تمپلیت ها رو به زبان فارسی ارائه میکنیم دلیل قیمت هم همین است ( فکر نکنم قیمت بالایی باشه ) ضمنا باید بگم که ما تمپلیت ها رو از اول طراحی میکنیم و فقط از سورس ها بهره میبریم و سورس ها رو هم مناسب زبان فارسی تغیر میدیم تا نمای کلی از راست به چپ باشه
البته اگه شما خواستار خرید سایت باشید به راحتی میتونید توی فایل کانفیگ حداقل قیمت رو مشخص کنید
اگه مایل بودید با این آی دی تماس بگیرید sellthemeiran![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)