-
آخرین ارسال های انجمن در سایت .
سلام، من قبلا هم این سوال رو پرسیده بودم ولی الان تاپیک رو پیدا نکردم که از ادامش بحث رو دنبال کنم و از این بابت شرمنده ام و عذر می خوام
من این انجمن رو تقریبا خوب گشتم ( به نظر خودم ) و چیزهایی پیدا کردم که یکی از اونا استفاده از rss بود !!
ازش استفاده کردم ، خیلیم خوب بود ، ولی یه مشکل داره که تازه متوجه شدم و اون اینه که وقتی انجمن به روز می شه درجا نمیاد تو سایت ( سایت من ورد پرس هست ) و با تاخیر چند ساعته میاد .سایت بنده مذهبی هست و رو این حساب خیلیا دوست دارن بهش ضربه بزنن و پشت هم لینک ها و آدرس های غیر اخلاقی می فرستند که نیازمنده این پست ها همش در دسترس و چشم مدیران باشه تا درجا حذف و کاربر بن بشه !
یک مورد دیگه پیدا کردم تو سایت به این آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این دیگه خیلی جالب بود البته تو سایت هنوز نزاشتم ، ولی اینطور که دیدم عالیه و فقط یک مشکل داره و اون هم ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچ جدول بندی ای نداره !
واسه همین همه به هم می خوره و چون نام کاربرا انگلیسی هست ، چپ و راست می شن.
اگه نمی شه جدول بندی کرد و بشه چیزهای اضافی رو حذف کرد و فقط تیتر ارسال ها رو نشون بده هم عالی می شه !
می شه مثل آر اس اس ، ولی با سرعت به روز شدن زودتر !
مورد سومی که پیدا کردم این بود
اگه اینو بشه داخل سایت آورد نه داخل انجمن ، این هم می تونه خوب باشه !
ممنون می شم اگه کمک کنین.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-29-2009 11:30 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : آخرین ارسال های انجمن در سایت .
سلام
در مورد اول :
مشکل از اس ام اف نیست . مواردی که در انجمن پست میشه مستقیما در خروجی XML قرار میگیره. باید میزان کش رو در wordpress کاهش بدید تا سریعتر XML دریافتی رو در سایت قرار بده !
مورد دوم :
شما میتونید از خروجی XML استفاده کنید و به هر صورت که تمایل داشتید این خروجی رو نمایش بدید
با جدول - تصویر - موزیک !! و .. 
مورد سوم :
این مورد هم مانند مورد دوم هست . سایت خود مارو ببینید در صفحه اول 5 ارسال آخر انجمن نمایش داده میشود . در این قسمت ما از خروجی XML استفاده کردیم ...
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)