سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: آخرین ارسال های انجمن در سایت .

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

آخرین ارسال های انجمن در سایت .

سلام، من قبلا هم این سوال رو پرسیده بودم ولی الان تاپیک رو پیدا نکردم که از ادامش بحث رو دنبال کنم و از این بابت شرمنده ام و عذر می خوام
    من این انجمن رو تقریبا خوب گشتم ( به نظر خودم ) و چیزهایی پیدا کردم که یکی از اونا استفاده از rss بود !!
    ازش استفاده کردم ، خیلیم خوب بود ، ولی یه مشکل داره که تازه متوجه شدم و اون اینه که وقتی انجمن به روز می شه درجا نمیاد تو سایت ( سایت من ورد پرس هست ) و با تاخیر چند ساعته میاد .سایت بنده مذهبی هست و رو این حساب خیلیا دوست دارن بهش ضربه بزنن و پشت هم لینک ها و آدرس های غیر اخلاقی می فرستند که نیازمنده این پست ها همش در دسترس و چشم مدیران باشه تا درجا حذف و کاربر بن بشه !
    یک مورد دیگه پیدا کردم تو سایت به این آدرس
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    این دیگه خیلی جالب بود البته تو سایت هنوز نزاشتم ، ولی اینطور که دیدم عالیه و فقط یک مشکل داره و اون هم ...
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    هیچ جدول بندی ای نداره !
    واسه همین همه به هم می خوره و چون نام کاربرا انگلیسی هست ، چپ و راست می شن.
    اگه نمی شه جدول بندی کرد و بشه چیزهای اضافی رو حذف کرد و فقط تیتر ارسال ها رو نشون بده هم عالی می شه !
    می شه مثل آر اس اس ، ولی با سرعت به روز شدن زودتر !

مورد سومی که پیدا کردم این بود
    اگه اینو بشه داخل سایت آورد نه داخل انجمن ، این هم می تونه خوب باشه !

ممنون می شم اگه کمک کنین.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : آخرین ارسال های انجمن در سایت .

سلام

در مورد اول :
    مشکل از اس ام اف نیست . مواردی که در انجمن پست میشه مستقیما در خروجی XML قرار میگیره. باید میزان کش رو در wordpress کاهش بدید تا سریعتر XML دریافتی رو در سایت قرار بده !

مورد دوم :
    شما میتونید از خروجی XML استفاده کنید و به هر صورت که تمایل داشتید این خروجی رو نمایش بدید
    با جدول - تصویر - موزیک !! و ..

مورد سوم :
    این مورد هم مانند مورد دوم هست . سایت خود مارو ببینید در صفحه اول 5 ارسال آخر انجمن نمایش داده میشود . در این قسمت ما از خروجی XML استفاده کردیم ...

یا علی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)