-
افشا گردي در مورد سايت *************88
سلام دوستان
اميد وارم اين تاپيك باز بمونه تا مثل ما بقيه دوستان وبمستر گول شركتها وسايتها سود جو رو نخورند.
ما از سايت ************* تبليغ كليكي گرفته بوديم نمايش ميداديم . ديش متن بسيار زشت وبه دور از ادبي رو در زير تبليغات اين سايت در انجمن و وب سايت هايم مشاهد كردم (تصاوير به دليل احترام به دوستان درج نشده ولي موجود است)
كه سريع تبليغات اين سايت رو جمع كردم و گزارشش رو به مدير اين سايت دادم ولي امروز در كمال وقاحت كاربري مارا مسدود كرده و دامد ما را واريز نكرده بوكه كردند.
توصيه من به دوستان :
از هر وب سايت با هر نوع تبليغ رنگارنگ كه معتبر نيستند تبليغات كليكي قبول نكنيد.
امدوارم ديگر دوستان كه ميخواهند از اين سايت تبليغ بگيرند اين كار را نكنند و اگر الان شروع به تبليغ براي اين سايت كرده ايد از خير آن بگذريد چون احتمالا به چند سال زندان و سوئ استفاده از ساييتان نمي ارزد.
موفق باشيد
يا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-05-2009 01:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : افشا گردي در مورد سايت aftab.ir
استفاده از تبلیغات سایر سایت ها بدون تایید شما مسلما اینجوری هستش
وگرنه سایت های خیلی بزرگ هیچوقت زیر بار نمایش چنین سیستم تبلیغاتی نمیرن
موفق باشید
-
-
پاسخ : افشا گردي در مورد سايت aftab.ir
[quote author=نوید link=topic=21891.msg115265#msg115265 date=1254805486]
استفاده از تبلیغات سایر سایت ها بدون تایید شما مسلما اینجوری هستش
[/quote]
خوب خودمون تائيد كرديم كه نمايش بده !!! با كدي كه داده بودند عكس مشخص و از كدهاي ثابت اونا با نامردي محض متن زير بنرها رو عوض كرده بودند.
اتفاقا اون تصوير رو نشون يكي از مديران دادم تا صحت گفته هايم تاييد شود.
-
-
پاسخ : افشا گردي در مورد سايت *************88
سلام
مصطفی جان و نوید عزیز بنده بررسی کردم، حقیقت داره و روی یکی از سایتهای دوستان بنده هم این اتفاق رخ داده و ... .
اما خوب قرار دادن اینجور تبلیغات در سایتها یکسری مشکلات خاص خودش رو داره و شما نمیتونید هیچوقتی مطمئن باشید که تبلیغات اونا +18 نباشه! بهترین کار اینه که از سایتهایی که معتبر هستند تبلیغات رو تهیه کنید. (تازه باز هم نمیشه مطمئن بود!)
بنده هم دیگه تبلیغاتم رو به سایت ***** نمیدم تا زیرش بنویسه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! !
یا حق
-
-
پاسخ : افشا گردي در مورد سايت aftab.ir ********
[quote author=مهدی. link=topic=21891.msg115308#msg115308 date=1254843555]
مصطفی جان و نوید عزیز بنده بررسی کردم، حقیقت داره و روی یکی از سایتهای دوستان بنده هم این اتفاق رخ داده و ... .
[/quote]
سلام
ديديد من گفتم ا......
اما خوب قرار دادن اینجور تبلیغات در سایتها یکسری مشکلات خاص خودش رو داره و شما نمیتونید هیچوقتی مطمئن باشید که تبلیغات اونا +18 نباشه! بهترین کار اینه که از سایتهایی که معتبر هستند تبلیغات رو تهیه کنید. (تازه باز هم نمیشه مطمئن بود!)
[/quote]
خودشان توي مقرراتشون ميگن سايتهاي موافق شرايط جاري كشور و هزار قانون ديگه بعد اونا تبليغ +18 نبود نعوذ بالله ..... :angel:
بنده هم دیگه تبلیغاتم رو به سایت ***** نمیدم تا زیرش بنویسه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! !
[/quote]
من هم همينو ميخواستم بگم كه با استفاده از ابروي ما يكي به نون ونواي (الهي كوفتشون بشه ) نرسن ....
بقيه دوستان كي از اين سايت تبليغ گرفته .؟؟؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)