سلام
چطور میشه یک کاربر رو که با موبایل میاد ، به صفحه سبک تری هدایت کرد ؟ برای یک صفحه ساده اچ تی ام ال میخوام این کار رو بکنم.

سلام
چطور میشه یک کاربر رو که با موبایل میاد ، به صفحه سبک تری هدایت کرد ؟ برای یک صفحه ساده اچ تی ام ال میخوام این کار رو بکنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
سایت زیر رو ببینید و فایل مورد نظر رو دانلود کنید و طبق راهنمای موجود در سایت عمل کنید :
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تا آن جا که من فهمیدم باید اون فایل رو دانلود کنم و بعدش 'mobile_device_detect.php رو روی هاست آپلود کنم.
بعدش این کد رو توی index.html وارد کنم :
بعدش توی فایل mobile_device_detect.php مقادیر زیر رو به true برگردونمکد:<php include('mobile_device_detect.php'); $mobile = mobile_device_detect(); ?>
حالا مرحله آخر چیه؟کد:function mobile_device_detect($iphone=true,$android=true,$opera=true,$blackberry=true,$palm=true,$windows=true,$mobileredirect=false,$desktopredirect=false){
حالا من باید آدرس مورد نظر که میخوام روی اون صفحه ریدایرکت بشه رو کجای این کد بزارم؟کد:case (eregi('opera mini',$user_agent)); $mobile_browser = $opera; if(substr($opera,0,4)=='http'){ $mobileredirect = $opera; } break;
سلام
محمد جان شما که سمپادی هستی چرا ...
در همون لینک نوشته شده : It's not rocket science, it's easy to use!
تنها کافیه فایل زیر رو دانلود کنید :
اکسترکت کنیدکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل PHP مورد نظر همراه با مثال های مختلف در این فایل قرار دارد .
[ltr]
Usage examples:
Detect and redirect all mobile requests to google.mobi:
An example of this is presented in this page, if you've got PHP working in HTML just hit this page with a mobile user agent to redirect to google.mobi
Detect and redirect all non-mobile requests to google.com:کد:<?php include('mobile_device_detect.php'); mobile_device_detect(true,true,true,true,true,true,'[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]); ?>
Detect and redirect: Mobiles to google.mobi and non-mobiles to google.comکد:<?php include('mobile_device_detect.php'); mobile_device_detect(true,true,true,true,true,true,false,'[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]); ?>
Include one file for mobiles and one file for non-mobiles::کد:<?php include('mobile_device_detect.php'); mobile_device_detect(true,true,true,true,true,true,'[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]); ?>
How to test without a mobile phoneکد:<?php include('mobile_device_detect.php'); if(mobile_device_detect(true,true,true,true,true,true,false,false)){ include('mobile.html'); }else{ include('non-mobile.html'); } ?>
You can test this works by using FireFox with the User Agent Switcher plugin
That plugin will let you override your brower's default user agent with ones you set yourself. Here's some sample user agent strings to get you started:
Nokia N95: Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95/11.0.026; Profile MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
iPhone 2g: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU like Mac OS X; en) AppleWebKit/420+ (KHTML, like Gecko) Version/3.0 Mobile/1A543a Safari/419.3
iPhone 3g: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5F136 Safari/525.20
Nokia 7250i: Nokia7250I/1.0 (3.22) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0
Google G1: Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 1.0; en-gb; dream) AppleWebKit/525.10+ (KHTML, like Gecko) Version/3.0.4 Mobile Safari/523.12.2
Opera Mini: Opera/9.50 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.1.10781/298; U; en)
[/ltr]
یا علی
من انواع روش ها رو تست کردم اما نشد که نشد !
دو مرحله که بیشتر نداره؟
1. گذاشتن کد زیر در فایل index.html
2. آپلود فایل روی دایرکتوری اصلی (بدون ویرایش فایل)کد:<?php include('mobile_device_detect.php'); mobile_device_detect(true,true,true,true,true,true,'[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]); ?>
من از این روش نتیجه نگرفتم.
در قسمت دوم منظورم فایل mobile_device_detect.php بود.
سلام
مسیر فایل mobile_device_detect.php صحیح هست ؟ این فایل رو کپی کردید ؟
یا علی
بله. مطمئنم این کار رو کردم.
قطعا یکی از مراحل رو درست انجام نمیدید ...
اگر این روش براتون مشکل هست از لینک زیر هم میتونید استفاده کنید :
[ltr]Mobile_Detect is a simple PHP class for easy detection of the most popular mobile devices platforms: Android, Blackberry, Opera Mini, Palm, Windows Mobile, as well as generic ones. [/ltr]کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توجه کنید هر کدام از این اسکریپت و روش ها تعداد خاصی از موبایل هارو شناسایی میکنند .
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)