-
بازدید های عجیب !!!
سلام ...
ببخشید اگر جای تاپیک اشتباه باشه .. چون جای دیگه رو پیدا نکردم ...
ما اخیرا تو سایتمون با بازدید های عجیبی مواجه شدیم ... بیشترین بازدید از سایتمون چیزی حدود 50 نفر آنلاین بود و از اون به بعد از اون بیشتر نشده بودند ولی الان 2 روزه که روی اعداد عجیبی ایستاده و پایین هم نمیاد و همینجوری بالا میره ... مثلا با یک رفرش 2 نفر اضافه میشه و کم هم نمیشه ... این مشکل مربوط به کجاست !؟ مثلا الان تو سایت 280 نفر مهمان بازدید میکنن که با یک رفرش این عدد به 285 میرسه ... خیلی عجیبه برامون این مشکل ...
به نظرتون مشکل امنیتی هست !؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-10-2009 11:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : بازدید های عجیب !!!
سلام
احتمالا روبات های موتورهای جستجو هستند ، ببینید ip هاشون از کجاست
موفق باشید
-
-
[quote author=نوید link=topic=21944.msg115463#msg115463 date=1255232511]
سلام
احتمالا روبات های موتورهای جستجو هستند ، ببینید ip هاشون از کجاست
موفق باشید
[/quote]
ip هاشون رو مگه مامبو نمایش میده ؟! من بخشی رو برای نمایش آمار دقیق پیدا نکردم ... اگر امکانش هست بیشتر راهنمایی کنین اینا همینجوری دارن بالا میرن الان شده 400 بازدید کننده همزمان ... :دی
چطوری این مشکل رو حل کنیم که بازدید اصلیمون رو بتونیم ببینیم !؟
-
-
سلام
خیر مامبو آی پی بازدید کننده ها رو رکورد نمیکنه
شما میتونید از آمار هاست منیجرتون استفاده کنید و یا از ابزار های سایت هایی مثل webgozar - persianstat استفاده کنید
یا علی
-
-
همین کار رو انجام دادم ... در امارگیر ها اصلا هیچ آی پی با این مشخصات ثبت نشده یعنی منظورم نه بازدیدهاشون ثبت میشه نه این تعداد نفرات ... به نوعی این 400 نفر کاذب حساب میشه و ثبت نمیشه تو سیستم های بازدیدی ... ip هارو هم چک کردم همشون معتبر و از کشور خودمون بودن و واقعا بازدید کننده بودن و بعد از بازدید از سایت خارج شدن ولی این تعداد بصورت نوشتاری تو بازدید کنندگان آنلاین سایت نوشته میشه ولی در عمل تو پرشین استات و منیجر هاست ثبت نمیشن ...
این مشکلش کجاس ؟! از کجا میتونیم این آمار کاذب رو حذف کنیم و به آمار واقعی مون برسیم که چند نفر آنلاین داریم !؟ آیا این تعداد آنلاین کاذب باعث مشکل نمیشه تو استوپ سایت !؟ منظورم سنگ اندازی نیست !؟
-
-
این مشکل رو با مدیر سرور بررسی کنید و بخوایید که لاگها رو بررسی کنند و منشا این بازدید ها رو به شما بگن
یا علی
-
-
من یک تستی انجام دادم دیدم مشکل از مامبو هست ... این تعداد آنلاین نیستند ... اینا افرادی هستند که تو این مدت لاگین کردن یا بازدید کردن و این بخش اونارو وقتی از سایت میرن از لیستش حذف نکرده یعنی وقتی من یوزر لاگین میکنم و از سایت میام بیرون تا لاگ اوت نکردم اون قسمت تو خودش نگه میداره که من تو سایت حاضر . به نوعی این داره آمار آنلاینی هامون رو توی این چند روز رو نشون میده و لاگ هاشون رو بعد از خروج پاگ نمیکنه ... با مدیر سرور هم کنترل کردیم بازدید ها عادی هستند یعنی هیچ آی پی غیر عادی که بازدید عجیبی داشته باشه ثبت نشده نه تو بخش میجیر سرور و نه تو پرشین استات ... این به احتمال زیاد از خود مامبو هستش که گفتم هر کسی میاد تو سایت رو نگه میداره و وقتی میره دیگه از اون قسمت تعدادش رو کم نمیکنه و همینجور بالا میره الان شده 590 تا :
بی زحمت میشه بگین چجوری میشه این بخش یه ریسیتی کرد ؟! منظورم کلا فایل هیستوری یا کش این قسمت رو خالی کرد ؟
خیلی ضایع است که تعداد افراد مراجعه کننده رو به جای تعداد آنلاینی ها بزنه ...
موفق باشید .
-
-
سلام
من هم همین مشکل را دارم !
فکر کنم از سیستم وبگذر استفاده کنیم بهتر باشه ؟!
شاید هم یکی از دوستان بتونه مشکل را حل کند
باید منتظر ماند تا او بیاید !
-
-
سلام
بنده تخصص چندانی در مامبو ندارم اما حدسم اینه که شما عزیزان در "تنظیمات کلی" cache مامبو (ذخیره سازی) رو فعال کردید.
لطف کنید چک کنید ببینید اگر فعال هست غیر فعالش کنید و برای ریست شدن آمار، جدول mos_sessions رو در دیتابیس خالی کنید یعنی کل محتویاتش رو پاک کنید.
سپاس
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)