سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 28 , از مجموع 28

موضوع: قالب خبری

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : قالب خبری

من با طراح (گرافیست) جماعت زیاد برخورد داشتم! برخی هزینه کمی دریافت میکنن و برخی قیمتهای نجومی میگن!

قیمت رو من نمیتونم تعیین کنم! باید طراح باشه تا بتونید ازش سوال کنید که ... .

اگر شما اسپانسر خوبی میشناسید حتماً به تیم مامبولرن معرفی کنید تا در تماس باشیم.

پاییزتان پر مهر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

[quote author=مهدی. link=topic=21971.msg116768#msg116768 date=1257593361]
    اگر شما اسپانسر خوبی میشناسید حتماً به تیم مامبولرن معرفی کنید تا در تماس باشیم.
    [/quote]
    مهدی جان شما بگو هزینه قالب ها تو چه سطحیه تا ببینیم برا اسپانسر توجیه اقتصادی داره ؟
    البته میدونم قالبها از لحاظ گرافیکی و فنی تو برآورده قیمت بسیار متفاوتند ولی بعد این همه مدت یه سطح استیبلی از قیمت تو ذهن شما هست.

یا علی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

آرش جان لطفاً در این رابطه با شخص فیروزمندان صحبت کنید. چرا که من از سیاستها (سیاستهای تیم مامبولرن) در این رابطه اطلاع ندارم و بهتره که با آقای فیروزمندان خصوصی در تماس باشید.

پاییزتان پر مهر

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

مهدی جان شما بگو هزینه قالب ها تو چه سطحیه تا ببینیم برا اسپانسر توجیه اقتصادی داره ؟
    معمولا این طراح هست که می پرسه بودجه در چه سطحی هست که ببینه توجیه اقتصادی داره یا نه!

شما اگر اسپانسری سراغ دارید، ( با هر سطح اقتصادی) معرفی کنید، بقیه موارد رو میشه بر اساس بودجه موردنظر و با توافق طرفین تعیین کرد.

سلام عرض شد سعید آقا
    والا تا اونجایی که به ما درس دادن گفتن همیشه سرمایه گذار باید طرحهای مختلف رو بسنجه و اونی که توجیه اقتصادی داره انتخاب کنه!!
    در هر صورت ما اینجا به بحث نرخ بازدهی سرمایه ، توجیه ، امکان سنجی طرح ، بودجه بندی و.... کاری نداریم این به عهده اساتید MBA
    دو سوال نچندان ساده؟
    [quote author=Arash87 link=topic=21971.msg116766#msg116766 date=1257592356]
    خوب بالاخره یه متوسط هزینه ای داره ؟
    راستی خروجیه کاری که از طراح میخواهید چیه؟
    [/quote]
    که من جوابم رو نگرفتم و نهایتا منتج به این نتیجه شد:
    [quote author=مهدی. link=topic=21971.msg116771#msg116771 date=1257595457]
    لطفاً در این رابطه با شخص فیروزمندان صحبت کنید. چرا که من از سیاستها (سیاستهای تیم مامبولرن) در این رابطه اطلاع ندارم و بهتره که با آقای فیروزمندان خصوصی در تماس باشید.
    [/quote]
    و اما
    [quote author=سعید link=topic=21971.msg116800#msg116800 date=1257613029]
    شما اگر اسپانسری سراغ دارید، ( با هر سطح اقتصادی) معرفی کنید، بقیه موارد رو میشه بر اساس بودجه موردنظر و با توافق طرفین تعیین کرد.
    [/quote]
    با هر سطح اقتصادی که معقول نیست باید من هزینه ها رو بدونم که براورد بشه آیا اون بنده خدا تو حد یه اسپانسر هست یا خیر

یا علی

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

با هر سطح اقتصادی که معقول نیست باید من هزینه ها رو بدونم که براورد بشه آیا اون بنده خدا تو حد یه اسپانسر هست یا خیر
    یک ضرب المثل معروف هست که میگه: هر چقدر پول بدی، آش می خوری!

اگر می خواید بدونید که طرف مقابل از نظر بودجه، در حد یک اسپانسر می تونه مطرح باشه، من به شما عرض کردم: محدودیتی از نظر سطح اقتصادی نداره. هر شخص حقوقی، صرف نظر از میزان بودجه ای که دارند، با هر سطح اقتصادی می تونند به عنوان حامی یا اسپانسر مطرح باشند.

اگر هم می خواید طرف مقابل بدونه که در قبال این هزینه، از نظر کمی و کیفی چقدر کار براشون انجام میشه، این بسته به کسی هست که کار رو انجام بده.

بهرحال، این بحث به عنوان تاپیک مربوط نیست و ادامه دادنش در این تاپیک درست نیست.

برای کسب اطلاعات بیشتر می تونید به این تاپیک ها مراجعه کنید:

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام عزیزان من یک قالب خبری برای یه شرکت ساخته بودم ولی بنا به دلایلی معاملمون نشد، میخواستم بزارمش واسه دانلود ولی متاسفانه هیچ کس قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنه به خاطر همینم منصرف شدم، خدایی خیلی روش وقت گذاشته بودم میدونمم که اگه بزارمش واسه دانلود 60 تا طراح پیدا میکنه و زیر هر سایت یه کپی رایت جدید میاد

سلام من یک قالب خبری دراین تاپیک معرفی کردم:
    [img width=455 height=480]http://7rokh.com/files/ssssssssssssssssssssssssssssssss.jpg[/img]

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)