سلام
خسته نباشین
من یه ماجولی می خواستم که بشه وسط صفحه گذاشت و شبیه سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بشه .
ممنون میشم راهنمایی کنین البته کامل
میسی

سلام
خسته نباشین
من یه ماجولی می خواستم که بشه وسط صفحه گذاشت و شبیه سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بشه .
ممنون میشم راهنمایی کنین البته کامل
میسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
به این منظور مامبوتی رو در فعالیت کاربران منتشر کردهام که میتونید استفاده کنید.
این مامبوت با مرورگرهای مختلف و مامبوی 465 سازگار شده است و میتوانید به سادگی از آن استفاده فرمایید. در رابطه با مامبوت در ویکی توضیحات کاملی قرار داده شده است : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
سلام آقا مهدی
دست گلت درد نکنه خیلی عالی و زیبا بود
فقط یه سوال دیگه داشتم
می خواستم بدونم چجوری میشه توی هر کدام از Tab ها یک آدرس rss گذاشت که بشه شبیه اون سایتی که گفتم ؟
یعنی تو هر tab اخبار مربوط به یک جایی قرار بگیره ؟
ممنون می شم راهنمایی کنی
دستتم درد نکنه
شما میتونید بجای متن تب در این مامبوت از هر کدی استفاده کنید.
به شما مراحل را میگم دیگه خودتون انجام بدید.
ابتدا به تعداد تبهای خود ماژول جدید ایجاد کنید و در ماژول ها rss مورد نظر خود را قرار بدید، دقت داشته باشید که هر ماژول در یک موقعیت جدید منتشر شود و تنها ماژولی باشد که در آن موقعیت میباشد.
سپس با استفاده از مامبوت Load Module Positions ماژولهای خود را در تبها منتشر کنید.
روش کار با مامبوت Load Module Positions هم در مدیریت مامبو کامل بیان شده است و ... .
نتیجه اینکار همان است که میخواهید.
یا حق
سلام
آقا دستت درد نکنه
ایشا الله هر چی از خدا می خوای بهت بده
ممنون ار پاسخگویی سریع شما و تشکر فراوان از مامبو
علاقه مندی ها (Bookmarks)