-
پاسخ : راه اندازی گالری
[quote author=titanpass link=topic=21996.msg115706#msg115706 date=1255650916]
با اینکه تو بعضی منوهاش اسم فارسی هم اومده ولی من متوجه نشدم چجوری میشه زبون پیشفرضش رو فارسی کرد. اگر شما تجربه ای دارید بگید
[/quote]
برنامه رو استفاده کنید، هرجا که نیاز باشه فارسی کنید میتونید به سادگی همچون مامبو و جوملا اون قسمت رو ترجمه کنید. این cms متن باز است! و همچنین یک انجمن انگلیسی قدرتمند دارد که چند ایرانی هم در آنجا هستند!
[quote author=titanpass link=topic=21996.msg115706#msg115706 date=1255650916]
من که به دنبال اون سرچ می کردم به سایتی رسیدم که برای برنامه های مختلف ماژول گذاشته بود از جمله مامبو و جوملا
معنی اون چی می تونه باشه
[/quote]
این cms قبلاً برای مامبو و جوملا extension تهیه کرده بود و برای نسخه 453 مامبو افزونه ای را داشت. اما مدتیست تنها برای جوملا و مامبو افزونه ندارد و برای دیگر cms ها افزونه دارد! اما شما میتوانید خودتان در صورت نیاز با استفاده از بسته develop این cms ، یک افزونه برای مامبو و یا جوملا با توجه به api آنها تهیه کنید.
لطفاً دقت کنید، این یک پیشنهاد کاملاً دوستانه برای استفاده از این cms میباشد و بنده و تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی نسبت به مشکلات احتمالی شما با این cms را نداریم و به سوالات شما در اینرابطه در این انجمن پاسخگو نخواهیم بود. اینجا انجمن پشتیبانی از مامبو و بزودی جوملا و SMF می باشد. اما خوب بهترین انتخاب برای کاری که شما انجام میخواهید بدهید همین cms است.
یا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-16-2009 09:13 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)