سلام
من می خوام یه فرم امتحانی تحت جوملا یا میترا یا مامبو طراحی کنم مثله این تست ها که توسایت ها هست که آنلاین کاربرهای عضو سایت تو یه زمان معین امتحان بدن بعد نمرشون رو بهشون نشون بده و برای منم ایمیل کنه
می شه کمکم کنین؟ باید چی کار کنم؟

سلام
من می خوام یه فرم امتحانی تحت جوملا یا میترا یا مامبو طراحی کنم مثله این تست ها که توسایت ها هست که آنلاین کاربرهای عضو سایت تو یه زمان معین امتحان بدن بعد نمرشون رو بهشون نشون بده و برای منم ایمیل کنه
می شه کمکم کنین؟ باید چی کار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
میتونید از کامپوننت زیر برای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]استفاده کنید :
[ltr]کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Easily add a quiz or test to your site with this component. Perfect for internal employee testing or to test students. Each question has a correct answer and associated score. Now with ABCD answer matrix so you can show different results depending on answers, which could be used for personality type test.
Add video and audio to your quiz easily as it integrates with Allvideos. Includes Bigo CAPTCHA support. Dynamically generate custom reports and export them to excel. View quiz statistics.
What's new in v1.2.2?
-Save as you go view
-Minor bug fixes
What's new in v1.2?
-Category filter on question view
-Editor for help text and solution in question
-Joomla User id (UID) now saved in answer table and shown on results view
-Prevent multiple entries UID
-Score now saved in answer table
-Answer sequence now saved in answer table
-ABCD answer matrix id used now saved in answer table
-Random options
-Timed quiz
-Score range
-Front end results view
-a few minor bug fixes
[/ltr]
Demo :
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)