-
روند توسعه مامبو
سلام
مامبو چرا حرکت چندانی نشون نمیده؟ به گزارش cmswire توجه کنید:
Mambo: The system was dropped from this year’s survey due to inactivity. In the 2008
Report, we identified Mambo as a “Project at Risk.” Looking at the assessment one year
later, it seems accurate as the Mambo Team has not released a new version of the
system since the last report. While the project is not dead, it certainly seems dormant
and hence is not included in this year’s sample set.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-26-2009 08:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : روند توسعه مامبو
شاید حرفشون از یک جهت درست باشه.
اما ما داریم اینجا توسعه و فارسی سازی رو در کشور خودمون پیاده سازی می کنیم.
بیشتر مطالب به شرکت سازنده بر میگرده .
البته باید بگم بی جهتم نیست ..خیلی از شرکت ها دارن سرمایه گذاری می کنن و از این شرکت و هستش در جهت اهداف خودشون استفاده می کنن.
خیلی از شرکای قدیمی مامبو که ازش جدا شدن الان خییل روند بهتری دارند.
چون تا حدودی اون رو از حرکت به عقی روندن و نزاشتن که به راهش ادامه بده ...
اما ممکنه مامبو با بسته ها و ایده های جدیدش حرکت جدیدی بکنه :
بعیدم نیست ...
اما من اینطور که بازار رقابت رو میبینم داره سلیقه های کاربران کمی از قدیم تغییر می کنه ....
شاید باید علت رو از خود شرکت سازنده بپرسیم ....
بهر حال ....
موفق باشید ...
یا حق
-
-
نسخه جدید مامبو در راه است!!! اما خوب فعلاً نمیاد!!!
یا حق
-
-
سلام
در این مورد در انجمن مامبو فاندیشن صحبتی شده بود که عینا همین مطلب رو اینجا قرار میدم :
[ltr]
Mambo isn't dead but code development is slower than we would like it to be. There are a number of reasons for this. It seems to be a trend across many open source projects these days that people come to the forums, ask questions and move on. It's rare to see people sticking around to help other users out. Consequently, the team end up spending time on the forums instead of writing new code.
We have a very large project being maintained by a small team. Having developers working on server admin, site management, forum responses, and responding to heaps of emails is a waste of development time. But when nobody else is doing this work, developers have to.
Mambo needs people to step up and help out but most people simply want a reliable CMS to use and don't appreciate that help is always needed and very much welcomed.
So, nowhere near dead, but definitely slowed down by the myriad tasks that have to be done, but which take time away from writing code. Luckily, Mambo 4.6.5 has no known vulnerabilities at this time which does give developers a little bit of breathing space. BUT, everyone wants to just be able to get stuck in to writing and getting the next release out.
If the community wants faster progress then the community is going to have to step up and help out. If anyone has programming skills, find an open task in the tracker and submit a patch. Or, use the tracker to submit code for new features you would like to see added - there are a number of requests on the tracker for feature requests or enhancements.
This is a collaborative project that anyone can help with - including non-programmers.
[/ltr]
مامبو نسخه 4.7 حدود 1 سال پیش آماده شد، بعضی از دوستان این نسخه رو روی سیستم من دیدند ...
کارهای زیادی حتی روی نسخه 5 صورت گرفته.
اما همینطور که در بالا Lynne اشاره کرده مشکلات زیادی پیش اومده که این روند انتشار رو کند کرده...
از اونجایی که ما در تیم Core - Translation مامبو هستیم در این مورد حداکثر سعیمون رو میکنیم که انرژی رو در جهتی بذاریم تا در نهایت به اهدافی که داشتیم برسیم .
قبلا هم این جمله رو گفتم : هر موقع احساس کنیم مامبو ارزش وقت گذاشتن و یا فعالیت رو نداره از سبد سرویس های مامبولرن خارج میکنیم .
توجه داشته باشید در نسخه 4.6.5 با گذشت این مدت هنوز هیچ باگ امنیتی در اون منتشر نشده.
انشالله به زودی مامبو فارسی ، جوملا فارسی و اس ام اف فارسی را همزمان پشتیبانی خواهیم کرد.
یا علی
-
-
1. چرا جوملا چنین مشکلاتی نداره؟
2. روند توسعه تدریجی (هرچند ناچیز) شاید ارزش برنامه نویسی فراوانی نداشته باشه اما باعث امیدواری و دلگرمی کاربران میشه و به این ترتیب کاربر به فکر عوض کردن سیستم نمی افته.
3. مشکل کمبود نیروی کار رو من تا حدود خیلی زیادی متوجه مامبو می دونم. شما هر دو سایت مامبو و جوملا رو باز کنید و مقایسه کنید این دو رو. من که با دیدن سایت مامبو افسردگی میگیرم. اما جوملا سایتی طراحی کرده که خیلی اجتماعی تر از مامبو هست به طوری که 325 هزار نفر عضو داره. اما مامبو روی دامین های مختلف کار می کنه و 27 هزار عضو داره. خوب معلومه این میشه دیگه. شما به این مامبو فاندیشن بگو سایتشون رو مجتمع کنند روی هم و سیستم ثبت نامشون رو یکی کنند و ظاهرش رو خوشگل بکنن من قول میدم اوضاع خیلی خیلی بهتر بشه. دیدگاه مامبوئی ها حرفه ای است اما اجتماعی نیست. توسعه دهنده هم که از آسمون نازل نمیشه . ازهمین فروم ها هست که یکی علاقه مند میشه و میاد کمک.
-
-
محمد عزیز
صحبت شما کاملا درسته اما موضوعاتی در مامبو مطرح شده که متاسفانه امکان نشر اون رو نداریم . تمام ماجرا اون چیزی نیست که شما فکر میکنید.
موضوعی که شما مطرح کردید به همراه چند راه کار دیگر بارها از طرف ما به مامبو فاندیشن مطرح شده
توصیه میکنم شما هم این مطلب رو در سایت مامبوفاندیشن بنویسید. این کار تاثیر بیشتر خواهد داشت ...
یا علی
-
-
من گفتم بهشون. اما بعد سه روز حتی جواب هم ندادن.
-
-
سلام
پستی که شما در انجمن مامبوفاندیشن زدید"Yesterday, 12:57 AM
3 روز نشده هنوز 
24 ساعت هم نشده 
انشالله جواب میدن.
یا علی
-
-
خوب الان شد 4 روز !
آقای فیروزمندان ، تیم مامبو با این شکل کار کردن به جایی نمی رسه حتی اگر خفن ترین سی ام اس دنیا رو عرضه کنه !
-
-
01-11-2009 زمانیست که شما تاپیک رو زدید
03-11-2009 تاپیک بالا رو زدید و گفتید 4 روز
به نظر 2 روز میاد ... jk ...
محمد جان بنده و یا تیم مامبولرن مسئول انجمن مامبوفاندیشن و یا روند رو به رشد یا نزول مامبو نبوده نیستیم و نخواهیم بود
اهداف و سیاست های ما مشخص هست و بارها اعلام شده
شما مختار هستید از مامبو یا از هر مدیریت محتوای دیگری استفاده کنید !
اگر مشکلی در مامبولرن و سیاست های اون دارید بفرمایید تا صحبت کنیم
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)