-
مشکل بعد از ار تقاء
با سلام من پارس جوملا 1.5.10 داشتم بعد جوملارا به جوملاي شما ارتقاء دادام 1.510 به 1.5.11 بعد 1.5.11 به 1.5.12 بعد 1.5.12 به 1.5.13و بالاخره 1.5.13 به 1.5.14 ارتقاء انجام شده حالا که مي خواهم مطلبي ذخيره کنم ذخيره نمي کند پيش نمايش از مطلب هم که مي گيرم فقط عنوان مطلب رو مي نويسه و زير آن عبارت undefined
رو مي نويسه لطفا اگه امکان دارد به من کمک کنيد . ممنون مي شم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-01-2009 07:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل بعد از ار تقاء
سلام
زمانی که میخواستید ارتقا بدید پرمیشن فایلهایی که باید overwrite میشدند را قابل نوشتن کردید ؟
از جایگزین شدن تمام فایلها مطمئنید ؟
یا علی
-
-
با سلام
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم، اما من چون میخواستم زبان مدیریتی جوملام رو تغییر بدم، بعد از پاک کردن فایل های زبان فارسی اول جوملای 1.5.10 انگلیسی رو ریختم روی فایل های قبلی و بعد از سایت جوملا پچ مربوط به ارتقاء از 1.5.10 به 1.5.14 رو روی فایل ها کپی کردم.
دسترسی پوشه ها هم روی 755 و فایل ها روی 644 قرار داشت. الان دقیقا به مشکل مشابه برخوردم.
-
-
سلام
هر دو عزیر نام کاربری هاست و جوملا را به صورت خصوصی برام ارسال کنند تا مشکل را رفع کنم
موفق باشید
-
-
البته من زمانی که به جوملای فارسی رو به جوملای انگلیسی تغییر دادم، یه بکاپ گرفتم. الان دوباره بکاپ رو روی جوملای فعلی اکسترکت کردم، تست کردم، الان هیچ مشکلی نداره. یعنی مشکل ربطی به پک های فارسی شما نداره، فکر می کنم مشکل از خود پک های اصلی جوملاست، چون روی زبان انگلیسی هم این مشکل پیش میاد. لطفا در صورت صلاح دید این مشکل رو باهاشون مطرح کنید و اگر راه حلی به ذهن خودتون میرسه، راهنمایی کنید.
ممنون از همه دوستانی که توجه کردند.
-
-
[quote author=نوید زراعتی link=topic=22127.msg116297#msg116297 date=1257069745]
سلام
هر دو عزیر نام کاربری هاست و جوملا را به صورت خصوصی برام ارسال کنند تا مشکل را رفع کنم
موفق باشید
[/quote]
-
-
مدير سايت از شما ممنونم مشکلم حل شد
-
-
[quote author=ehsa2009 link=topic=22127.msg116315#msg116315 date=1257086134]
مدير سايت از شما ممنونم مشکلم حل شد
[/quote]
پیشنهاد میکنم بفرمایید از چه طریق حل شد تا اگر دوستان دیگه با این مشکل مواجه شدند و این تاپیک رو دیدند با همین روش مشکلشون رو حل کنند
یا علی
-
-
با سلام
من متاسفانه فراموش کردم اینجا رو ادامه برم. اول از همه خیلی زیاد از نوید عزیز ممنون که این طور صادقانه سعی میکنه به ما کمک کنه.
اما من مشکل رو توی خود جوملا همون روز سرچ کردم، این مشکلی هست که خیلی هایی که ارتقاء دادن بودن داشتن.
مشکل مربوط به tinymice هست و پیشنهادات مختلفی از جمله کپی یکی از فایل ها که یادمه چند وقته پیش خود جوملا هم اعلام کرده بود توی فایل قبلی در پوشه editordsو ... داده شده بود که هر کردمش برای عده ای کار کرده بود. اما برای من هیچ کدوم، کاری که من کردم این بود که کل پوشه editors رو پاک کردم و پوشه editors مربوط به آخرین نسخه جوملا (الان نسخه 1.5.14) رو به جاش کپی کردم.
قابل توجه دوستانی که ممکنه اطلاع نداشته باشن، پوشه editors داخل پوشه plugin قرار داره.
امیدوارم اگه کسی مشکل مشابه رو پیدا کرد این پست به دردش بخوره، ممنون از همه کسانی که توجه کردند.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)