سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: قالب جدید مامبولرن

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

قالب جدید مامبولرن

سلام

با تبریک به خاطر قالب جدید بخش فروم و اصلی سایت مامبولرن.
    چند تا مورد بود که خواستم دوستان راهنمایی کنند.

1. چرا همه چیز رو راست چین کردین ؟مثلا نام کاربری و کلمه عبور رو که در فروم می خواهیم وارد کنیم از راست به چپ هستش.در صورتی که من و خیلی از دوستان از نام کاربری لاتین استفاده می کنیم و این فرق داره .نیازی نیست که همه چیز راست چین باشه ...

2. همین مورد در همین تاپیک ها هم هست .من متنی که الان دارم تایپ می کنم بر عکس داره میره جلو.در صورتی که باید بر عکس باشه ... ....چون الان داره رو حالت پیش فرض تایپ انگلیسی میره اما توی خود قالب به صورت صحیح نمایش داده خواهد شد.

3. آیا سایت اصلی مامبولرن یا همون صفحه اصلی سایت از جوملا استفاده شده ؟
    چون من چندتا از بسته های جوملا رو دیدم توش استفاده شده.البته میشه از جوملا برای مامبو هم استفاده کرد.اما گفتم شاید کلا از خود جوملا برای صفحه اصلی استفاده می کنید.

4.موارد زیادی در قالب جدید فروم مامبو لرن دیده می شه که خیلی خوشحال میشم برای اطلاع بیشتر کاربران در یک تاپیک مجزا مدیران سایت بهش بپردازند.
    از جمله همین فرم در لینک ها که در بالای صفحه نمایش داده میشه و استفاده بیشتر از فریم ورک در قالب و همچنین حالت قابلیت جابه جایی تالار ها در قالب اصلی و ....
    که جا داره بیشتر از امکانات جدید مامبولرن توضیح داده بشه .....

بازم از تغییرات جدید احساس خوشحالی می کنم و به مدیران سایت و جامعه مجازی و متن باز ایران تبریک میگم.همچنین کاربان سایت.

ما که اون اوایل خودمون رو کشتیم گفتیم تغییر بدید ، هیچی نگفتید.الان بعد یکسال دوباره تغییر اساسی انجام شده.

بازهم ممنونم....

موفق و پیروز باشید......یا حق

یه دو مورد دیگه یادم رفت بگم:
    1. یک چیز خیلی جالب که توی مامبو جدید دیدم اینه که توی یه بازه زمانی سایت ریفرش یا بروز میشه.
    این یعنی چی ؟ یعنی آمار سایت تغییر می کنه و تعداد بازدید رو بالا می بره ... خیلی دویت دارم این مورد رو توضیح بدید.

2.آهان چرا امکان ویرایش مطلبی که قبلا ارسال کردیم رو نداریمو مجبوریم یه پست جدید بدیم ..

فکر کنم که خیلی جای بحث داره ...

بازم منون...

یا حق

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : قالب جدید مامبولرن

سلام

قبل از پاسخ به مواردی که مطرح کردید لازم هست چند مورد را متذکر بشم :

- لطفا در عنوان تاپیک از علائم به صورت متعارف استفاده کنید. نیازی نیست بعد از عنوان ؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!! بذارید
    - تاپیک را در بخش " سوالهای عمومی مامبو فارسی - General Questions" مطرح کردید که درتوضیحات این بخش نوشته شده : سوالهای مربوط به مامبو که در هیچ یک از بخش های دیگر نمی گنجد . ====> به نظر شما این سوال مربوط به مامبو فارسی است ؟! پس لطفا دقت بیشتری در زدن محل تاپیک بفرمایید

1- دوستان در بخش نظرات و پیشنهادات مشکلات انجمن و سایت رو متذکر شدند و ما بعد از گردآوری تمام موارد شروع به حل مشکلات میکنیم. طبیعی است سایت بعد از راه اندازی مشکلاتی داشته باشه که به مرور باید حل بشه .

2- این مورد بر میگرده به فعال کردن نویسه گردان که به نظر میاد در این مورد مشکلاتی داره و باید حل بشه ( البته این مشکل در قسمت ارسال سریع نیست )

3- خیر. مامبولرن از پرتال اختصاصی که توسط خود ما نوشته و گسترش یافته استفاده میکنه .

4- در تاپیک های مختلف به این موارد پرداخته شده . اما از اونجایی که بعضی از امکانات برای آزمایش راه اندازی شدند تا استیبل شدن اونها از معرفی اونها پرهیز میکنیم . سعی میکنیم بعد از استیبل شدن تمام امکانات به معرفی بپردازیم

5- خیر این کار روی آمار تاثیری نداره چرا که آمار بر اساس ویزیت کار میکنه نه هیت. این امکان برای تست برخی از امکاناتی که در مورد قبل اشاره کردم فعال شده و بعد از تست ممکن هست غیر فعال بشه

6- این امکان از نسخه قبل انجمن غیر فعال بود. تجربه به ما نشون داده که فعال کردن این مورد باعث سوء استفاده هایی میشه که برای ما مشکل ساز میشه پش ترجیح دادیم این امکان فعال نباشه و پست های پشت سر هم کاربرها رو به صورت دستی merge کنیم

پست شما به بخش نظرات و پیشنهادات منتقل شد

یا علی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)